hakan cn Hectopat Katılım 8 Mayıs 2018 Mesajlar 6 8 Mayıs 2018 #1 Merhabalar ben Twitch yayinlarina başlayacağım. Genellikle IRL ve biraz da oyun olacak. IRL'de siyaset, YouTube yorumlari yemek yapma vb. gibi olacak. Bu konsepte uygun nick ariyorum. Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Merhabalar ben Twitch yayinlarina başlayacağım. Genellikle IRL ve biraz da oyun olacak. IRL'de siyaset, YouTube yorumlari yemek yapma vb. gibi olacak. Bu konsepte uygun nick ariyorum. Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
KS KS hakan cn Hectopat Katılım 8 Mayıs 2018 Mesajlar 6 21 Mayıs 2018 #21 Silinen üye dedi: Hakan "HaGuNN" Güneri veya sadece Hakan "GuNN" Güneri olabilir. Tam E-Sport ismi oldu Genişletmek için tıkla... Reis biraz kafa yorar misin? Okunusu guzel olacak, anlamli olacak. Lutfen kirma beni. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2018 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hakan "HaGuNN" Güneri veya sadece Hakan "GuNN" Güneri olabilir. Tam E-Sport ismi oldu Genişletmek için tıkla... Reis biraz kafa yorar misin? Okunusu guzel olacak, anlamli olacak. Lutfen kirma beni.
cansrsk Kilopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 110 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2018 #22 @Silinen üye Nereden ulaşabileceğiz sana Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2018 Artı 0 Eksi
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 21 Mayıs 2018 #23 hakan cn dedi: Reis biraz kafa yorarmisin okunusu guzel olacak anlamli olacak lutfen kirma beni Genişletmek için tıkla... "Gun" zaten silah demek, yani anlamlı. cansrsk dedi: @Silinen üye Nerden ulaşabilicez sana Genişletmek için tıkla... Ulaştın şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2018 Artı 0 Eksi
hakan cn dedi: Reis biraz kafa yorarmisin okunusu guzel olacak anlamli olacak lutfen kirma beni Genişletmek için tıkla... "Gun" zaten silah demek, yani anlamlı. cansrsk dedi: @Silinen üye Nerden ulaşabilicez sana Genişletmek için tıkla... Ulaştın şu an.
MBirhanM Kilopat Katılım 29 Mayıs 2016 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2018 #24 HakGuns'ta olabilir. Artı 0 Eksi
Emiirhanemir Hectopat Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2018 #25 Silinen üye dedi: Tümay " TUM! " Kara, veya Tümay " TuM! " Kara ünlem işaretini ingilizcedeki İ (ay) olarak okuyunca Tümay oluyor. Genişletmek için tıkla... Usta Csgo oynuyorum banada isim bulma şansın varmı pubg satın aldım oyuna giremiyorum yakında onada başlarım bunlara uygun isim bulma şansın varmı Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Tümay " TUM! " Kara, veya Tümay " TuM! " Kara ünlem işaretini ingilizcedeki İ (ay) olarak okuyunca Tümay oluyor. Genişletmek için tıkla... Usta Csgo oynuyorum banada isim bulma şansın varmı pubg satın aldım oyuna giremiyorum yakında onada başlarım bunlara uygun isim bulma şansın varmı
V VEHBİ EFE Centipat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 1 26 Temmuz 2019 #26 Merhabalar banada güzel bir nick bulabilir misiniz ismim vehbi efe köken pubg fortnite ve bunun gibi oyunlar oynayacağım Artı 0 Eksi
Merhabalar banada güzel bir nick bulabilir misiniz ismim vehbi efe köken pubg fortnite ve bunun gibi oyunlar oynayacağım
Efe Akbaşlı Centipat Katılım 28 Ağustos 2019 Mesajlar 1 28 Ağustos 2019 #27 Silinen üye dedi: İsim soyad nedir? Genişletmek için tıkla... Abi vallahi ben de arıyorum, bana da bulur musun? İsim Efe Akbaşlı amaç Twitch ve LOL falan. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2019 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: İsim soyad nedir? Genişletmek için tıkla... Abi vallahi ben de arıyorum, bana da bulur musun? İsim Efe Akbaşlı amaç Twitch ve LOL falan.
onurbilgili54 Centipat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 4 22 Eylül 2019 #28 Silinen üye dedi: "Gun" zaten silah demek, yani anlamlı. Ulaştın şu an. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: "Gun" zaten silah demek, yani anlamlı. Ulaştın şu an. Genişletmek için tıkla... Bana da bir nick name bulur musun onur bilgili? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2019 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: "Gun" zaten silah demek, yani anlamlı. Ulaştın şu an. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: "Gun" zaten silah demek, yani anlamlı. Ulaştın şu an. Genişletmek için tıkla... Bana da bir nick name bulur musun onur bilgili?
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 15 Ekim 2019 #29 onurbilgili54 dedi: banada bir nick name bulurmusun Onur Bilgili Genişletmek için tıkla... İsmin güzel. Artı 0 Eksi
onurbilgili54 dedi: banada bir nick name bulurmusun Onur Bilgili Genişletmek için tıkla... İsmin güzel.
P Patrean Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2020 #30 Silinen üye dedi: İsmin güzel. Genişletmek için tıkla... Kürşat hocam bana da size zahmet bir nickname bulur musun ? Twitch ve E-spor için Mehmet Arda Özdemir Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: İsmin güzel. Genişletmek için tıkla... Kürşat hocam bana da size zahmet bir nickname bulur musun ? Twitch ve E-spor için Mehmet Arda Özdemir