realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 27 Eylül 2020 #12 Lony111 dedi: Corleone Kıllıbacak. Genişletmek için tıkla... Ne kadar da komik, gülmekten sandalyeden düştüm ayağımın üzerine ters bir şekilde. Hastane parasını öder misin?
Lony111 dedi: Corleone Kıllıbacak. Genişletmek için tıkla... Ne kadar da komik, gülmekten sandalyeden düştüm ayağımın üzerine ters bir şekilde. Hastane parasını öder misin?
L Lony111 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 2.173 Çözümler 17 27 Eylül 2020 #14 realmoonlight dedi: Ne kadar da komik, gülmekten sandalyeden düştüm ayağımın üzerine ters bir şekilde. Hastane parasını öder misin? Genişletmek için tıkla... Öneri de bulundum, ne bu kuyruk acısı.
realmoonlight dedi: Ne kadar da komik, gülmekten sandalyeden düştüm ayağımın üzerine ters bir şekilde. Hastane parasını öder misin? Genişletmek için tıkla... Öneri de bulundum, ne bu kuyruk acısı.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 27 Eylül 2020 #15 Lony111 dedi: Öneri de bulundum, ne bu kuyruk acısı. Genişletmek için tıkla... Pardon haklısın, özür dilerim, bilemedim. Siz haklısınız.
Lony111 dedi: Öneri de bulundum, ne bu kuyruk acısı. Genişletmek için tıkla... Pardon haklısın, özür dilerim, bilemedim. Siz haklısınız.
Lynoxthismisha Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 231 27 Eylül 2020 #16 Lony111 dedi: Öneri de bulundum, ne bu kuyruk acısı. Genişletmek için tıkla... Kıllıbacak size çok mu iyi geliyor? Ya da komik birşey mi? Bence öneriden çok dalga geçiyorsunuz.
Lony111 dedi: Öneri de bulundum, ne bu kuyruk acısı. Genişletmek için tıkla... Kıllıbacak size çok mu iyi geliyor? Ya da komik birşey mi? Bence öneriden çok dalga geçiyorsunuz.
L Lony111 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 2.173 Çözümler 17 27 Eylül 2020 #17 Lynoxthismisha dedi: Kıllıbacak size çok mu iyi geliyor? Ya da komik birşey mi? Bence öneriden çok dalga geçiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır kardeşim. Hem espritüel hem de istediği kısım nickin içinde yer alıyor. Öneri istiyorsa ben buraya argo dışında istediğim her öneriyi yapabilirim.
Lynoxthismisha dedi: Kıllıbacak size çok mu iyi geliyor? Ya da komik birşey mi? Bence öneriden çok dalga geçiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır kardeşim. Hem espritüel hem de istediği kısım nickin içinde yer alıyor. Öneri istiyorsa ben buraya argo dışında istediğim her öneriyi yapabilirim.