Twitch iştirak olma

burakxwme

Hectopat
Merhaba,
Yayın yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor acaba sorunsuz bir şekilde aslında bayağı konuşmalı vs. yayın yaptığım halde çok fazla gelen olmuyor. İştirak olmak için uğraşıyorum ama bir türlü olamadım. Var mı önerileriniz?

Eki Görüntüle 2189935

Dosya Ekleri

• 1715161394187.png
    1715161394187.png
    68,5 KB · Görüntüleme: 110
Merhaba,
Yayın yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor acaba sorunsuz bir şekilde aslında bayağı konuşmalı vs. yayın yaptığım halde çok fazla gelen olmuyor. İştirak olmak için uğraşıyorum ama bir türlü olamadım. Var mı önerileriniz?

Eki Görüntüle 2189935

Arkadaşlarına yayın açtığında yayına gelmelerini rica edebilirsin, veya yayınını başka hesaplardan telefon, TV gibi yerlerden açarak ortalama 3 izleyiciye ulaşabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başka bir platformdan yayın açın yayından gelecek Prime üyelerinin fiyatları bayağı düşük dalga geçilecek cinsten.

Merhaba,

Eki Görüntüle 2189935
Yayın saattiniz düşsün bir süre yayın yapmayın. Daha sonrasında ya arkadaşlarınızı çağırın ya da kendiniz hesap açın ve açtığınız tüm yayınların bir süre boyunca minimum 5 izleyici olmasını sağlayın. Aksi taktirde ortalama 3 izleyici olmuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başka bir platformdan yayın açın yayından gelecek Prime üyelerinin fiyatları bayağı düşük dalga geçilecek cinsten.

Aynı anda hem Kick hem de Twitch üzerinden açıyorum yayını. Kick'te 75 abone yapamadım henüz çabalıyorum 44 oldu şu anda bakalım Twitch komple kapatayım o zaman gerek yok böyleyse eğer.

1715162334732.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı