Patrona Halil Decapat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #1 Merhaba, bugün Twitch'te iştirakla ilgili soru soracaktım. Twitch'e vergi ödüyor muyuz? Uluslararası kartım şu an olmadığı için hold my Payments'i seçtim sorun olur mu?
Merhaba, bugün Twitch'te iştirakla ilgili soru soracaktım. Twitch'e vergi ödüyor muyuz? Uluslararası kartım şu an olmadığı için hold my Payments'i seçtim sorun olur mu?
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 30 Temmuz 2022 #2 Türkiye'de evet başka ülkelerde bilmiyorum.
Patrona Halil Decapat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #3 hocam kart girmeden nasıl vergi ödeyeceğim Windows 7 dedi: Türkiye'de evet başka ülkelerde bilmiyorum. Genişletmek için tıkla...
hocam kart girmeden nasıl vergi ödeyeceğim Windows 7 dedi: Türkiye'de evet başka ülkelerde bilmiyorum. Genişletmek için tıkla...
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 30 Temmuz 2022 #4 Patrona Halil dedi: hocam kart girmeden nasıl vergi ödeyeceğim Genişletmek için tıkla... Hayır bekletirken ödemiyorsun zaten, kartı girdiğin gibi de ödemiyorsun. Ne zaman senin üzerinde gözükmeye başladı o tutar o zaman ödersin.
Patrona Halil dedi: hocam kart girmeden nasıl vergi ödeyeceğim Genişletmek için tıkla... Hayır bekletirken ödemiyorsun zaten, kartı girdiğin gibi de ödemiyorsun. Ne zaman senin üzerinde gözükmeye başladı o tutar o zaman ödersin.