Twitch kac MB internet yer?

• 1000 bitrate ayrılmış 360P video saniyede yaklaşık 128 KB harcar, bu da 2 saatte yaklaşık 900 MB yapar.
  • 2000 bitrate ayrılmış 480P video saniyede yaklaşık 256 KB harcar, bu da 2 saatte yaklaşık 1, 75 GB yapar.
  • 700 bitrate ayrılmış 240P video saniyede yaklaşık 90 KB harcar, bu da 2 saatte yaklaşık 632 MB yapar.
160P için bir bitrate bilgisi bulamadım ancak 500 bitrate ayrılırsa saniyede yaklaşık 64 KB harcar, bu da 2 saatte yaklaşık 450 MB yapar. Ama 160P izlemenizi önermem, zira yayından zevk alamayabilirsiniz çamur gibi görüntülerden dolayı.

Hocam o zaman 1 GB 360P de 2 saat beni kesin rahat bir şekilde götürür değil mi?

Hocam, o zaman 1 GB, 360P'de 2 saat beni kesin rahat bir şekilde götürür, değil mi?
Hiçbir zaman kesinlik belirtemeyiz, ilgili yayıncı belirttiklerimden daha fazla bitrate ayırmış olabilir, bu durumda veri tüketimi de artabilir.

Belirttiğim bitrate değerleri Google tarafından önerilen değerlerdir, yayın için daha fazla veya daha az ayrılmış olabilir. Bu yüzden ne kadar internet paketinizin kaldığını kontrol etmeyi unutmayın.

Hiçbir zaman kesinlik belirtemeyiz, ilgili yayıncı belirttiklerimden daha fazla bitrate ayırmış olabilir, bu durumda veri tüketimi de artabilir.

Belirttiğim bitrate değerleri Google tarafından önerilen değerlerdir, yayın için daha fazla veya daha az ayrılmış olabilir. Bu yüzden ne kadar internet paketinizin kaldığını kontrol etmeyi unutmayın.

Ya aslında ınternetim çok var ama sil supurden çıkan ınterneti harcamak istiyorum :)
Teşekkürler bilgilendirmeler için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı