Yiihiit Decapat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #11 fLux dedi: Beyler sorunu çözen var mıdır? Aynı sorunu yaşıyorum Genişletmek için tıkla... kanka aynısı az önce banada oldu bütün hesaplardan giriyorum telofondan fln interneti bile değiştirdim hala aynı hiçbirşey gözükmüyo izlenmiyor
fLux dedi: Beyler sorunu çözen var mıdır? Aynı sorunu yaşıyorum Genişletmek için tıkla... kanka aynısı az önce banada oldu bütün hesaplardan giriyorum telofondan fln interneti bile değiştirdim hala aynı hiçbirşey gözükmüyo izlenmiyor
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 8 Ocak 2021 #12 @Yiihiit Twitch kaynaklı bir sorun vardı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@Yiihiit Twitch kaynaklı bir sorun vardı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EarnedSTC Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 84 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Eylül 2021 #13 Bendede Aynı sorun oldu. Hiçbir şekilde yayın yapmadığım hatta hesaba bile nadir giriyorum. Böyle bir sorun çıktı karşıma. Umarım kendi kendine düzelir. Yada neden olduğunu biliyorsanız beni bilgilendirebilir misiniz?
Bendede Aynı sorun oldu. Hiçbir şekilde yayın yapmadığım hatta hesaba bile nadir giriyorum. Böyle bir sorun çıktı karşıma. Umarım kendi kendine düzelir. Yada neden olduğunu biliyorsanız beni bilgilendirebilir misiniz?