Mel7h Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 332 Çözümler 2 11 Kasım 2020 #1 Ben yayındayken 100 takipçide çekiliş yapacağımı söyledim bu yüzden bana 200 tane bot atıldı. Bu botları nasıl temizleyebilirim? Hesabı silmem mi gerek yoksa partner olmam mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2020
Ben yayındayken 100 takipçide çekiliş yapacağımı söyledim bu yüzden bana 200 tane bot atıldı. Bu botları nasıl temizleyebilirim? Hesabı silmem mi gerek yoksa partner olmam mı?
EKAloji Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Kasım 2020 #2 Mail at Twitch'e.
Mel7h Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 332 Çözümler 2 11 Kasım 2020 #3 hepsini sildirmek istiyorum? Twitch bizi takarmı 20 takipçim vardı.
EKAloji Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Kasım 2020 #4 Mel7h dedi: hepsini sildirmek istiyorum? Twitch bizi takarmı 20 takipçim vardı. Genişletmek için tıkla... Takar takar merak etme, açık bir dil ile sorunu anlat yeter.
Mel7h dedi: hepsini sildirmek istiyorum? Twitch bizi takarmı 20 takipçim vardı. Genişletmek için tıkla... Takar takar merak etme, açık bir dil ile sorunu anlat yeter.
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 11 Kasım 2020 #5 Umursayacaklarını sanmıyorum, umursarlarsa bile direkt banlama ihtimalleri de var. Ne yapacağı belli olmuyor Twitch'in.
Umursayacaklarını sanmıyorum, umursarlarsa bile direkt banlama ihtimalleri de var. Ne yapacağı belli olmuyor Twitch'in.
Mel7h Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 332 Çözümler 2 11 Kasım 2020 #6 Savia dedi: Umursayacaklarını sanmıyorum, umursarlarsa bile direkt banlama ihtimalleri de var. Ne yapacağı belli olmuyor Twitch'in. Genişletmek için tıkla... piki ya bu botlar partner olmamı engellerlermi?
Savia dedi: Umursayacaklarını sanmıyorum, umursarlarsa bile direkt banlama ihtimalleri de var. Ne yapacağı belli olmuyor Twitch'in. Genişletmek için tıkla... piki ya bu botlar partner olmamı engellerlermi?
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 11 Kasım 2020 #7 Mel7h dedi: Peki ya bu botlar partner olmamı engellerler mi? Genişletmek için tıkla... Emin değilim. Saçma sapan, bot atılmış kanallara partnerlik verildiğini görmedim değil ama.
Mel7h dedi: Peki ya bu botlar partner olmamı engellerler mi? Genişletmek için tıkla... Emin değilim. Saçma sapan, bot atılmış kanallara partnerlik verildiğini görmedim değil ama.
Mel7h Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 332 Çözümler 2 11 Kasım 2020 #8 Savia dedi: Emin değilim. Saçma sapan, bot atılmış kanallara partnerlik verildiğini görmedim değil ama. Genişletmek için tıkla... nede olsa botu ben atmadım yaniç kim bilir unlosta bile bot atmış olabilirler.
Savia dedi: Emin değilim. Saçma sapan, bot atılmış kanallara partnerlik verildiğini görmedim değil ama. Genişletmek için tıkla... nede olsa botu ben atmadım yaniç kim bilir unlosta bile bot atmış olabilirler.
Troxty Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 4 25 Ocak 2021 #9 Benim de çektiğim bir dertidi ama çözümünü buldum bu videoyu izlersen anlarsın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Benim de çektiğim bir dertidi ama çözümünü buldum bu videoyu izlersen anlarsın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #10 Troxty dedi: Benim de çektiğim bir dertidi ama çözümünü buldum bu videoyu izlersen anlarsın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 2 ayda anlamış olduğunu düşünüyorum.
Troxty dedi: Benim de çektiğim bir dertidi ama çözümünü buldum bu videoyu izlersen anlarsın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 2 ayda anlamış olduğunu düşünüyorum.