Twitch kanalıma bot atıldı

Sakin kal Twitch her zaman yayıncının yanında durur. Twitch Support'a mail at ilgilenirler bana da bot atılmıştı zamanında.

Sakin kal Twitch her zaman yayıncının yanında durur. Twitch Support'a mail at ilgilenirler bana da bot atılmıştı zamanında.

Kanalımı sildim zaten iştirak olmam için 50 takipçi gerekiyordu ama sprun oluştu. Takipçilerimi saymadı yeni kanalda devam ediyorum.

Kanalımı sildim zaten iştirak olmam için 50 takipçi gerekiyordu ama sprun oluştu. Takipçilerimi saymadı yeni kanalda devam ediyorum.

Twitch kanalını silmeden de devam edebilirdin. Commarderroot un sitesinden takipçi silebiliyorsun.

Twitch kanalını silmeden de devam edebilirdin. Commarderroot un sitesinden takipçi silebiliyorsun.

Şimdi yeni açtığım kanalda ise şöyle bir sorun oldu. Moderatörlerime söyledim kanalı onlarda takip etti. Ama 3 kişi takip etmesine rağmen hala 2 gösteriyor. Ve o takip eden 3 moderatörüm hala takipte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…