Troxty Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 4 25 Ocak 2021 #11 Zcherby dedi: 2 ayda anlamış olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm burayı :/
3 334598 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 55 21 Nisan 2021 #12 Sakin kal Twitch her zaman yayıncının yanında durur. Twitch Support'a mail at ilgilenirler bana da bot atılmıştı zamanında.
Sakin kal Twitch her zaman yayıncının yanında durur. Twitch Support'a mail at ilgilenirler bana da bot atılmıştı zamanında.
Mel7h Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 23 Nisan 2021 #13 334598 dedi: Sakin kal Twitch her zaman yayıncının yanında durur. Twitch Support'a mail at ilgilenirler bana da bot atılmıştı zamanında. Genişletmek için tıkla... Kanalımı sildim zaten iştirak olmam için 50 takipçi gerekiyordu ama sprun oluştu. Takipçilerimi saymadı yeni kanalda devam ediyorum.
334598 dedi: Sakin kal Twitch her zaman yayıncının yanında durur. Twitch Support'a mail at ilgilenirler bana da bot atılmıştı zamanında. Genişletmek için tıkla... Kanalımı sildim zaten iştirak olmam için 50 takipçi gerekiyordu ama sprun oluştu. Takipçilerimi saymadı yeni kanalda devam ediyorum.
3 334598 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 55 23 Nisan 2021 #14 Mel7h dedi: Kanalımı sildim zaten iştirak olmam için 50 takipçi gerekiyordu ama sprun oluştu. Takipçilerimi saymadı yeni kanalda devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Twitch kanalını silmeden de devam edebilirdin. Commarderroot un sitesinden takipçi silebiliyorsun.
Mel7h dedi: Kanalımı sildim zaten iştirak olmam için 50 takipçi gerekiyordu ama sprun oluştu. Takipçilerimi saymadı yeni kanalda devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Twitch kanalını silmeden de devam edebilirdin. Commarderroot un sitesinden takipçi silebiliyorsun.
Mel7h Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 23 Nisan 2021 #15 334598 dedi: Twitch kanalını silmeden de devam edebilirdin. Commarderroot un sitesinden takipçi silebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Şimdi yeni açtığım kanalda ise şöyle bir sorun oldu. Moderatörlerime söyledim kanalı onlarda takip etti. Ama 3 kişi takip etmesine rağmen hala 2 gösteriyor. Ve o takip eden 3 moderatörüm hala takipte.
334598 dedi: Twitch kanalını silmeden de devam edebilirdin. Commarderroot un sitesinden takipçi silebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Şimdi yeni açtığım kanalda ise şöyle bir sorun oldu. Moderatörlerime söyledim kanalı onlarda takip etti. Ama 3 kişi takip etmesine rağmen hala 2 gösteriyor. Ve o takip eden 3 moderatörüm hala takipte.