Twitch kendi hatası yüzünden ban yedim

quinstorm

Femtopat
Daha fazla  
Twitch haksız yere ban yedim bende yeni hesap açtım.
Ben bilmiyordum ban yiyince yeni hesap açılmıyacağını fakat yine de onların yüzünde çünkü mailime

Your account was suspended or blocked due to a mistake on our part. We have Now reversed this suspension on your account, so you are Free to use our services once again. Apologies for any inconvenience or confusion this might have caused.

Bu yazıyı gönderdiler hesabimi açtılar fakat ben yeni hesap kurmuştum çoktan.
O kurduğum hesapta banı yedi ve bunu gönderdiler.

Askıya alma işlemi sırasında alternatif hesaplar oluşturmak.

Soruyorum size ben mi suçluyum ban atmasalardı yeni hesap kurar mıydım acaba?
Zaten çok izleniyordum neden yeni kurayım?

Sonra tekrar eski ilk kurdugum hesabı açtım yine ban yedim.

Askıya alma işlemi sırasında alternatif hesaplar oluşturmak.
Dedi ve banı yedim yine.
Bir daha açtım yine yedim adamlar kendi hataları yüzünden beni komple banlamışlar.

İyide bu benim ilk hesabım ne askıya alınma esnasında alternatif hesap oluşturması eski ilk kurduğum hesap bu?
Bunlar iyice kafayı yediler herhalde içine ettiler Twitch'in bunlar nasıl mod.

Dava açsam kazanır mıyım çok kanıtlarım var ve beni hiç takmıyorlar cevapta vermiyorlar en son verdiler fakat alay ettiler resmen.
Tazminat davasımı açmalıyom yoksa ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dava açman için aylık iyi bir gelirinin ve Twitch için bir şeyler vermen gerekir.

Canlı destek ile iletişime geçmeyi dener misin ?

Aylık iyi bir gelirim vardı canlı desteği sitesinde bulamadım.
Ayrıca twitch dava açıp kazananlar var ve twitch yayıcılara karşı yalancı ne kadar kötü tutumu olduğu ortada çok araştırdım bu twitch ilk hatası değil hep aynılar dava açıpta kazanan çok insan var benim kanıtlarım ortada öyle bir tazminat davası açıcamki twitch ne yaptığın farkına varacak yüzsüzlük bir yere kadar.
Zaten hesap kapandı diye paramın yarısına el koydular versinler paramı davacı olmıcam fakat para da vermediler kendileri hakkediyor benim hatam olsa anlarım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…