Ipares Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 7 Çözümler 6 Yer Izmir 22 Aralık 2020 #1 Yayınlar yapıyorum. Yayın sırasında yayına Masaüstü sesi gidiyor. Ancak yayın tekrarını incelediğimde masaüstü sesi gözükmüyor. Sadece benim sesim oluyor. Sizce sorunun kaynağı nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2020
Yayınlar yapıyorum. Yayın sırasında yayına Masaüstü sesi gidiyor. Ancak yayın tekrarını incelediğimde masaüstü sesi gözükmüyor. Sadece benim sesim oluyor. Sizce sorunun kaynağı nedir?
ZZent Femtopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 81 22 Aralık 2020 #2 Hocam Hangi Programdan Yapıyorsunuz. OBS ise Mikrafonun yukarsında bir ayar daha var oradan açınız.
Sparus Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 736 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Saltak Mahallesi, Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2020 #3 Twitch yetkilileri ile konuşabilirsin. Ben herhangi bir çözüm bulamadım. Başka bir pc'den dene belki olur.
Twitch yetkilileri ile konuşabilirsin. Ben herhangi bir çözüm bulamadım. Başka bir pc'den dene belki olur.
Ipares Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 7 Çözümler 6 Yer Izmir 22 Aralık 2020 #4 ZZent dedi: Hocam Hangi Programdan Yapıyorsunuz. OBS ise Mikrafonun yukarsında bir ayar daha var oradan açınız. Genişletmek için tıkla... Streamlabs OBS Kullanıyorum. Masaüstü sesi yayında var ancak geçmişte yok. Sparus dedi: Twitch yetkilileri ile konuşabilirsin. Ben herhangi bir çözüm bulamadım. Başka bir pc'den dene belki olur. Genişletmek için tıkla... Denedim ancak cevap vermiyorlar.
ZZent dedi: Hocam Hangi Programdan Yapıyorsunuz. OBS ise Mikrafonun yukarsında bir ayar daha var oradan açınız. Genişletmek için tıkla... Streamlabs OBS Kullanıyorum. Masaüstü sesi yayında var ancak geçmişte yok. Sparus dedi: Twitch yetkilileri ile konuşabilirsin. Ben herhangi bir çözüm bulamadım. Başka bir pc'den dene belki olur. Genişletmek için tıkla... Denedim ancak cevap vermiyorlar.
ZZent Femtopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 81 22 Aralık 2020 #5 Ipares dedi: Streamlabs OBS Kullanıyorum. Masaüstü sesi yayında var ancak geçmişte yok. Denedim ancak cevap vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklığınızda bir sorun olabilir mi yayın tekrarını atarmısınız bende bir inceleyeyim.
Ipares dedi: Streamlabs OBS Kullanıyorum. Masaüstü sesi yayında var ancak geçmişte yok. Denedim ancak cevap vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklığınızda bir sorun olabilir mi yayın tekrarını atarmısınız bende bir inceleyeyim.
Sparus Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 736 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Saltak Mahallesi, Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2020 #6 Ipares dedi: Denedim ancak cevap vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... O zaman tek çare başka bir pc den dene eğer öyle bir imkanın varsa
Ipares dedi: Denedim ancak cevap vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... O zaman tek çare başka bir pc den dene eğer öyle bir imkanın varsa
Ipares Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 7 Çözümler 6 Yer Izmir 22 Aralık 2020 #7 ZZent dedi: Hocam kulaklığınızda bir sorun olabilir mi yayın tekrarını atarmısınız bende bir inceleyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun kulaklık veya mikrofonda değil. Yayında gayet net bir şekilde seslerin hepsi duyuluyor ancak yayın tekrarlarında Masaüstü sesi duyulmuyor.
ZZent dedi: Hocam kulaklığınızda bir sorun olabilir mi yayın tekrarını atarmısınız bende bir inceleyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun kulaklık veya mikrofonda değil. Yayında gayet net bir şekilde seslerin hepsi duyuluyor ancak yayın tekrarlarında Masaüstü sesi duyulmuyor.
Seyitbeyler Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 486 22 Aralık 2020 #8 Yayında müzik dinliyor musunuz ? Teliften dolayı kesiliyor olabilir.
Ipares Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 7 Çözümler 6 Yer Izmir 22 Aralık 2020 #9 Seyitbeyler dedi: Yayında müzik dinliyor musunuz ? Teliften dolayı kesiliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Mesut Çevik videosu izlerken arkada müzik olmamasına rağmen ses yoktu. Yani hiç yok. Yayın esnasında var, Tekrarı izleyince yok.
Seyitbeyler dedi: Yayında müzik dinliyor musunuz ? Teliften dolayı kesiliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Mesut Çevik videosu izlerken arkada müzik olmamasına rağmen ses yoktu. Yani hiç yok. Yayın esnasında var, Tekrarı izleyince yok.
Seyitbeyler Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 486 22 Aralık 2020 #10 Ipares dedi: Mesut Çevik videosu izlerken arkada müzik olmamasına rağmen ses yoktu. Yani hiç yok. Yayın esnasında var, Tekrarı izleyince yok. Genişletmek için tıkla... Yayının büyük bölümünde varsa direk kesiyolar. Benim yayın girişinde var sadece o kısıma telif atılıyor mesela.
Ipares dedi: Mesut Çevik videosu izlerken arkada müzik olmamasına rağmen ses yoktu. Yani hiç yok. Yayın esnasında var, Tekrarı izleyince yok. Genişletmek için tıkla... Yayının büyük bölümünde varsa direk kesiyolar. Benim yayın girişinde var sadece o kısıma telif atılıyor mesela.