Twitch mi Kick mi?

ahmT2456

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yayınlara başlamak istiyorum fakat aklımda bir soru var. Eskiden Twitch'de yayın açıyordum ve 1 ay sürekli açtığım zamanlar oldu 5-10 kişilik bir izleyici kitlesine ulaşmıştım. Sonra bıraktım fakat alınan klipler falan duruyor dolu gözüküyor yani hesap. Şimdi ise tekrar başlamak istiyorum Twitch'de fakat çoğu kişi Kick geçti Elraen, Jahrein gibi büyük yayıncılar. Kısaca sizce ben nereden yayınlara başlamalıyım?

Merhaba yayınlara başlamak istiyorum fakat aklımda bir soru var. Eskiden Twitch'de yayın açıyordum ve 1 ay sürekli açtığım zamanlar oldu 5-10 kişilik bir izleyici kitlesine ulaşmıştım. Sonra bıraktım fakat alınan klipler falan duruyor dolu gözüküyor yani hesap. Şimdi ise tekrar başlamak istiyorum Twitch'de fakat çoğu kişi Kick geçti elraen, Jahrein gibi büyük yayıncılar. Kısaca sizce ben nereden yayınlara başlamalıyım?

İkisine de ayrı zamanlarda yayın açmayı deneyebilirsin bence. Kitle hangisinde daha aktifse hangisinde daha çok izleyicin varsa birini tamamen bırakıp diğerine yoğunlaşırsın.

Merhaba yayınlara başlamak istiyorum fakat aklımda bir soru var. Eskiden Twitch'de yayın açıyordum ve 1 ay sürekli açtığım zamanlar oldu 5-10 kişilik bir izleyici kitlesine ulaşmıştım. Sonra bıraktım fakat alınan klipler falan duruyor dolu gözüküyor yani hesap. Şimdi ise tekrar başlamak istiyorum Twitch'de fakat çoğu kişi Kick geçti Elraen, Jahrein gibi büyük yayıncılar. Kısaca sizce ben nereden yayınlara başlamalıyım?

Amacın para kazanmaksa Kick'te daha iyi para var fakat küçük yayıncı olarak kendi halinde takılacaksan Twitch daha iyi olur senin için.

Twitch nedense Kick'ten şüphe duyuyorum.

Twitch nedense Kick'ten şüphe duyuyorum.

Ben de nedensiz bir şekilde öyleyim ileride herkes Twitch'e dönecek gibi hissediyorum.

Amacın para kazanmaksa Kick'te daha iyi para var fakat küçük yayıncı olarak kendi halinde takılacaksan Twitch daha iyi olur senin için.
Amacım para değil ama iyi bir kitle toplamak istiyorum buda tabi ilerde yapabilirsem yanında para getirir ama şuan o gözle bakmıyorum.

Kcip üzerinden güzel para kazanabilirsiz kcip nedir özetleyim kısaca senin yayınına giren çıkanların chate yazılan mesajların atılan emoteların bir ortalamasını alıp sana ona göre para veriyor ama her ay aynı değil bu ay atıyorum 100dolar kazanırsan diğer ay 50dolarda olabilir.

İkisine de ayrı zamanlarda yayın açmayı deneyebilirsin bence. Kitle hangisinde daha aktifse hangisinde daha çok izleyicin varsa birini tamamen bırakıp diğerine yoğunlaşırsın.
Evet gayet mantıklı geldi internet bakımından sıkıntı çeker miyim acaba?

Kcip üzerinden güzel para kazanabilirsiz kcip nedir özetleyim kısaca senin yayınına giren çıkanların chate yazılan mesajların atılan emoteların bir ortalamasını alıp sana ona göre para veriyor ama her ay aynı değil bu ay atıyorum 100dolar kazanırsan diğer ay 50dolarda olabilir.

Anladım teşekkürler ama paraya değil de daha çok güzel bir kitle toplamak istiyorum sence hangisi uygun olur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı