Dante27 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #1 Ben Wild Riften yayın açmayı düşünüyorum ve bunu Twitch üzeriden yapmak istiyorum. Telefondan yayın yapılabilir mi?
Ben Wild Riften yayın açmayı düşünüyorum ve bunu Twitch üzeriden yapmak istiyorum. Telefondan yayın yapılabilir mi?
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 18 Şubat 2022 #2 Yapılabilir, uygulamayı indirip yukarı taraftaki kamera simgesine tıklamanız yeterlidir. Sonraki aşamaları seçenekleri seçerek devam edebilirsiniz. Artı 1 Eksi
Yapılabilir, uygulamayı indirip yukarı taraftaki kamera simgesine tıklamanız yeterlidir. Sonraki aşamaları seçenekleri seçerek devam edebilirsiniz.
6 61340 Kilopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 1.808 Çözümler 20 18 Şubat 2022 #3 Twitch uygulamasına yeni gelen güncelleme ile bunu yapıyorsunuz ancak detayını pek bilmiyorum. Uygulamayı yükleyip hesabınıza giriş yaptığınızda size bildirim olarak bu özelliği anlatıyor şuan. Artı 0 Eksi
Twitch uygulamasına yeni gelen güncelleme ile bunu yapıyorsunuz ancak detayını pek bilmiyorum. Uygulamayı yükleyip hesabınıza giriş yaptığınızda size bildirim olarak bu özelliği anlatıyor şuan.