Burak Gençoğlu Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 30 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar, eskiden mod olarak yayının ismini etiketlerini değiştirebiliyorduk. Şimdi de oluyor mu? Oluyor ise nasıl? Söyler misiniz?
Arkadaşlar, eskiden mod olarak yayının ismini etiketlerini değiştirebiliyorduk. Şimdi de oluyor mu? Oluyor ise nasıl? Söyler misiniz?
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Ekim 2020 #2 - !title #başlık - !category #tür ( Etiket derken bunu demek istediniz sanırım. )
Junkies52 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #3 Moderatör değil de editör yetkisi verilince yapılabiliyor diye biliyorum. Bir arkadaşımın modluğunu yapıyorum bende. Editör yetkisi verilince yayıncı paneline erişebiliyorsun ve başlık, anketleri yönetip anlık donateleri görebiliyorsun
Moderatör değil de editör yetkisi verilince yapılabiliyor diye biliyorum. Bir arkadaşımın modluğunu yapıyorum bende. Editör yetkisi verilince yayıncı paneline erişebiliyorsun ve başlık, anketleri yönetip anlık donateleri görebiliyorsun
kemal707 Decapat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #4 Junkies52 dedi: Moderatör değil de editör yetkisi verilince yapılabiliyor diye biliyorum. Bir arkadaşımın modluğunu yapıyorum bende. Editör yetkisi verilince yayıncı paneline erişebiliyorsun ve başlık, anketleri yönetip anlık donateleri görebiliyorsun Genişletmek için tıkla... o nasıl alınıyo
Junkies52 dedi: Moderatör değil de editör yetkisi verilince yapılabiliyor diye biliyorum. Bir arkadaşımın modluğunu yapıyorum bende. Editör yetkisi verilince yayıncı paneline erişebiliyorsun ve başlık, anketleri yönetip anlık donateleri görebiliyorsun Genişletmek için tıkla... o nasıl alınıyo