alone1man Decapat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #1 Merhabalar. Bugün Twitch'e girdiğimde başlıkta gördüğünüz hatayla karşılaştım sorunun kaynağı ve çözümü nedir? ek olarak başka tarayıcıda aynı hesaba girdiğimde bir sıkıntı oluşmuyor ama google'da bu sorunla karşılaşıyorum Dosya Ekleri Screenshot_1.png 130,5 KB · Görüntüleme: 326 Son düzenleme: 18 Mayıs 2020
Merhabalar. Bugün Twitch'e girdiğimde başlıkta gördüğünüz hatayla karşılaştım sorunun kaynağı ve çözümü nedir? ek olarak başka tarayıcıda aynı hesaba girdiğimde bir sıkıntı oluşmuyor ama google'da bu sorunla karşılaşıyorum
S Samet1010 Centipat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 9 27 Mayıs 2020 #2 Hocam çözümü buldun mu ? Aynı sorunu şimdi ben yaşadım bir kanala bakıyım derken
alone1man Decapat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #3 Samet1010 dedi: Hocam çözümü buldun mu ? Aynı sorunu şimdi ben yaşadım bir kanala bakıyım derken Genişletmek için tıkla... çözümü bulamadım ama yaklaşık 3 gün sonra kendi kendine düzeldi ben bilinçli olarak bir şey yapmadım kendiliğinden düzeldi
Samet1010 dedi: Hocam çözümü buldun mu ? Aynı sorunu şimdi ben yaşadım bir kanala bakıyım derken Genişletmek için tıkla... çözümü bulamadım ama yaklaşık 3 gün sonra kendi kendine düzeldi ben bilinçli olarak bir şey yapmadım kendiliğinden düzeldi
kenzai Megapat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 524 Çözümler 2 Yer Trondheim 9 Ocak 2021 #4 Aynı hatayı ben alıyorum çözümü bulan olursa etiketleyebilir mi?