Twitch önerilen kanallar nasıl girilir?

İzlenmeye göre değil en az 3 saatlik düzenli yayın yapman gerekli. Her gün yaparsan çok iyi olur. Panel, biyografi gibi yerleri doldur. Twitch sonrasında görevler veriyor o görevleri yerine getirdikçe izleyici gelir. Zaten ufak ufak izleyici de gelir arkadaşlarını falan davet edersen çok daha iyi olur.

En az 1 saat yapmaya çalışıyorum fakat en fazla 3-5 kişi geliyor 75 takipçim var normal mi?
Sohbet yayınları yapıyorum gelirseniz çok sevinirim: Armantv.

En az 1 saat yapmaya çalışıyorum fakat en fazla 3-5 kişi geliyor 75 takipçim var normal mi?

Twitch'in bir izlenmenin altında gelişememe çukuru var, elraenn bir yayında anlatmıştı. En az ortalama 10 izleyiciyi falan geçmeniz gerekiyor gelişebilmek için önemli olan kemik kitle.

Hocam hiçbir twitcher bir anda patlamadı. Mithrain H1Z1 yayınları yaparken twitchi bırakma seviyesindeydi izlenmiyorum diye sonrasında pubg ile çok iyi oynayışlar yapıp sosyal medyada yayıldı ardından yükseldi. Elraen de öyle ben en eski izleyicilerindenim başta herkes sallıyor lan bu dedi sonrasında bot atıp izlenme kasıyor dediler şu an adam yayın açtığında 40k civarı izleniyor. Sabrın meyvesi tatlıdır sabredin.

Hocam hiçbir twitcher bir anda patlamadı. Mithrain H1Z1 yayınları yaparken Twitch'i bırakma seviyesindeydi izlenmiyorum diye sonrasında PUBG ile çok iyi oynayışlar yapıp sosyal medyada yayıldı ardından yükseldi. Elraen de öyle ben en eski izleyicilerindenim başta herkes sallıyor LAN bu dedi sonrasında bot atıp izlenme kasıyor dediler şu an adam yayın açtığında 40K civarı izleniyor. Sabrın meyvesi tatlıdır sabredin.

Teşekkürler hocam şu forumdan kemik kitle olsa fena olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı