Arman Ulusoy
Hectopat
Selamlar önerilen kanallara girmem için kaç izlenmem gerekli.
En az 1 saat yapmaya çalışıyorum fakat en fazla 3-5 kişi geliyor 75 takipçim var normal mi?
Twitch'in bir izlenmenin altında gelişememe çukuru var, elraenn bir yayında anlatmıştı. En az ortalama 10 izleyiciyi falan geçmeniz gerekiyor gelişebilmek için önemli olan kemik kitle.
Hocam hiçbir twitcher bir anda patlamadı. Mithrain H1Z1 yayınları yaparken twitchi bırakma seviyesindeydi izlenmiyorum diye sonrasında pubg ile çok iyi oynayışlar yapıp sosyal medyada yayıldı ardından yükseldi. Elraen de öyle ben en eski izleyicilerindenim başta herkes sallıyor lan bu dedi sonrasında bot atıp izlenme kasıyor dediler şu an adam yayın açtığında 40k civarı izleniyor. Sabrın meyvesi tatlıdır sabredin.En az 1 saat yapmaya çalışıyorum fakat en fazla 3-5 kişi geliyor 75 takipçim var normal mi?
Hocam hiçbir twitcher bir anda patlamadı. Mithrain H1Z1 yayınları yaparken Twitch'i bırakma seviyesindeydi izlenmiyorum diye sonrasında PUBG ile çok iyi oynayışlar yapıp sosyal medyada yayıldı ardından yükseldi. Elraen de öyle ben en eski izleyicilerindenim başta herkes sallıyor LAN bu dedi sonrasında bot atıp izlenme kasıyor dediler şu an adam yayın açtığında 40K civarı izleniyor. Sabrın meyvesi tatlıdır sabredin.
Takip ettim hocam yayın vakitlerinizi de belirtirseniz gelmeye çalışırım baktık sinerjimiz tutuyor mod yapıverirsinizTeşekkürler hocam şu forumdan kemik kitle olsa fena olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.