Twitch önerilen kanallar nasıl girilir?

Arman Ulusoy

Hectopat
Selamlar önerilen kanallara girmem için kaç izlenmem gerekli.

İzlenmeye göre değil en az 3 saatlik düzenli yayın yapman gerekli. Her gün yaparsan çok iyi olur. Panel, biyografi gibi yerleri doldur. Twitch sonrasında görevler veriyor o görevleri yerine getirdikçe izleyici gelir. Zaten ufak ufak izleyici de gelir arkadaşlarını falan davet edersen çok daha iyi olur.

En az 1 saat yapmaya çalışıyorum fakat en fazla 3-5 kişi geliyor 75 takipçim var normal mi?
Sohbet yayınları yapıyorum gelirseniz çok sevinirim: Armantv.

En az 1 saat yapmaya çalışıyorum fakat en fazla 3-5 kişi geliyor 75 takipçim var normal mi?

Twitch'in bir izlenmenin altında gelişememe çukuru var, elraenn bir yayında anlatmıştı. En az ortalama 10 izleyiciyi falan geçmeniz gerekiyor gelişebilmek için önemli olan kemik kitle.

Twitch'in bir izlenmenin altında gelişememe çukuru var, elraenn bir yayında anlatmıştı. En az ortalama 10 izleyiciyi falan geçmeniz gerekiyor gelişebilmek için önemli olan kemik kitle.

Forumdan desteklersiniz çok teşekkür ederim çünkü adamakıllı arkadaşım yok.

Hocam hiçbir twitcher bir anda patlamadı. Mithrain H1Z1 yayınları yaparken twitchi bırakma seviyesindeydi izlenmiyorum diye sonrasında pubg ile çok iyi oynayışlar yapıp sosyal medyada yayıldı ardından yükseldi. Elraen de öyle ben en eski izleyicilerindenim başta herkes sallıyor lan bu dedi sonrasında bot atıp izlenme kasıyor dediler şu an adam yayın açtığında 40k civarı izleniyor. Sabrın meyvesi tatlıdır sabredin.

Teşekkürler hocam şu forumdan kemik kitle olsa fena olmaz.

Teşekkürler hocam şu forumdan kemik kitle olsa fena olmaz.
Takip ettim hocam yayın vakitlerinizi de belirtirseniz gelmeye çalışırım baktık sinerjimiz tutuyor mod yapıverirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…