Acı Rakı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #1 Twitch'deki kara para aklama olayını çok basit anlaşılır bir dille anlatır mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2021
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 1 Kasım 2021 #2 Benim sahte kredi kartlarım var sana gidip bunu diyorum. ''Sana bit atacağım, yarısını bana geri at.'' Gelen bitleri adamla bölüşüyorlar. Yüzde kişiden kişiye değişiyor.
Benim sahte kredi kartlarım var sana gidip bunu diyorum. ''Sana bit atacağım, yarısını bana geri at.'' Gelen bitleri adamla bölüşüyorlar. Yüzde kişiden kişiye değişiyor.
Caner Karaca Kilopat Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 900 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #3 Benim anlamadığım bit alımında 3D Secure gibi önlemler yok mu? Çalıntı kredi kartlarıyla nasıl böyle işlem yapılabiliyor?
Benim anlamadığım bit alımında 3D Secure gibi önlemler yok mu? Çalıntı kredi kartlarıyla nasıl böyle işlem yapılabiliyor?
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.572 Çözümler 19 1 Kasım 2021 #4 Caner Karaca dedi: Benim anlamadığım bit alımında 3D Secure gibi önlemler yok mu? Çalıntı kredi kartlarıyla nasıl böyle işlem yapılabiliyor? Genişletmek için tıkla... Amazon 3D kullanmıyor.
Caner Karaca dedi: Benim anlamadığım bit alımında 3D Secure gibi önlemler yok mu? Çalıntı kredi kartlarıyla nasıl böyle işlem yapılabiliyor? Genişletmek için tıkla... Amazon 3D kullanmıyor.
Insomnia2 Megapat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 681 Çözümler 1 1 Kasım 2021 #5 Caner Karaca dedi: Benim anlamadığım bit alımında 3D Secure gibi önlemler yok mu? Çalıntı kredi kartlarıyla nasıl böyle işlem yapılabiliyor? Genişletmek için tıkla... Olay o zaten. Bit aliminda nedense 3D Secure yok. Onu getirseler sorunun %90'i cozulmus olacak zaten.
Caner Karaca dedi: Benim anlamadığım bit alımında 3D Secure gibi önlemler yok mu? Çalıntı kredi kartlarıyla nasıl böyle işlem yapılabiliyor? Genişletmek için tıkla... Olay o zaten. Bit aliminda nedense 3D Secure yok. Onu getirseler sorunun %90'i cozulmus olacak zaten.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 1 Kasım 2021 #6 Lodge dedi: Benim sahte kredi kartlarım var sana gidip bunu diyorum. ''Sana bit atacağım, yarısını bana geri at.'' Gelen bitleri adamla bölüşüyorlar. Yüzde kişiden kişiye değişiyor. Genişletmek için tıkla... Türkçe ders kitaplarına koy bu cümleyi "Yalın Anlatım" diye öğrencilere anlatılsın.
Lodge dedi: Benim sahte kredi kartlarım var sana gidip bunu diyorum. ''Sana bit atacağım, yarısını bana geri at.'' Gelen bitleri adamla bölüşüyorlar. Yüzde kişiden kişiye değişiyor. Genişletmek için tıkla... Türkçe ders kitaplarına koy bu cümleyi "Yalın Anlatım" diye öğrencilere anlatılsın.
pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 1 Kasım 2021 #7 Yayıncılar iyi kazanıyor derken yalan söylemiyoruz. kara para ile kazanç sağlıyorlar. Bazıları yaptım deyip savunuyor yaptıklarını, kitlesi onu koruyor saçma saçma. Umarım yapanları içeriye atarlar.
Yayıncılar iyi kazanıyor derken yalan söylemiyoruz. kara para ile kazanç sağlıyorlar. Bazıları yaptım deyip savunuyor yaptıklarını, kitlesi onu koruyor saçma saçma. Umarım yapanları içeriye atarlar.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.332 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 1 Kasım 2021 #8 Metmellow bile yapmış usta
pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 1 Kasım 2021 #9 The Fallen Angel dedi: Metmellow bile yapmış usta Genişletmek için tıkla... Yapmadım diyor hikaye, insanın hesabına 100 TL gelse fark eder. Kaç bin dolar gelmiş fark etmedim diyor.
The Fallen Angel dedi: Metmellow bile yapmış usta Genişletmek için tıkla... Yapmadım diyor hikaye, insanın hesabına 100 TL gelse fark eder. Kaç bin dolar gelmiş fark etmedim diyor.
Sinquary Hectopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 292 Çözümler 1 1 Kasım 2021 #10 pesiNsane dedi: Yapmadım diyor hikaye, insanın hesabına 100 TL gelse fark eder. Kaç bin dolar gelmiş fark etmedim diyor. Genişletmek için tıkla... Hesabıma 10TL gelse onu bile görürüm lan ben, tavuk döner parası.
pesiNsane dedi: Yapmadım diyor hikaye, insanın hesabına 100 TL gelse fark eder. Kaç bin dolar gelmiş fark etmedim diyor. Genişletmek için tıkla... Hesabıma 10TL gelse onu bile görürüm lan ben, tavuk döner parası.