Twitch olayları nedir?

Acı Rakı

Hectopat
Daha fazla  
Twitch'deki kara para aklama olayını çok basit anlaşılır bir dille anlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sahte kredi kartlarım var sana gidip bunu diyorum. ''Sana bit atacağım, yarısını bana geri at.'' Gelen bitleri adamla bölüşüyorlar.

Yüzde kişiden kişiye değişiyor.

Benim anlamadığım bit alımında 3D Secure gibi önlemler yok mu? Çalıntı kredi kartlarıyla nasıl böyle işlem yapılabiliyor?

Benim anlamadığım bit alımında 3D Secure gibi önlemler yok mu? Çalıntı kredi kartlarıyla nasıl böyle işlem yapılabiliyor?
Olay o zaten. Bit aliminda nedense 3D Secure yok. Onu getirseler sorunun %90'i cozulmus olacak zaten.

Benim sahte kredi kartlarım var sana gidip bunu diyorum. ''Sana bit atacağım, yarısını bana geri at.'' Gelen bitleri adamla bölüşüyorlar.

Yüzde kişiden kişiye değişiyor.
Türkçe ders kitaplarına koy bu cümleyi "Yalın Anlatım" diye öğrencilere anlatılsın.

Yayıncılar iyi kazanıyor derken yalan söylemiyoruz. kara para ile kazanç sağlıyorlar. Bazıları yaptım deyip savunuyor yaptıklarını, kitlesi onu koruyor saçma saçma. Umarım yapanları içeriye atarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…