Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 1 Kasım 2021 #11 The Fallen Angel dedi: Metmellow bile yapmış usta Genişletmek için tıkla... Cidden mi? Şu an çok üzüldüm cidden.
The Fallen Angel dedi: Metmellow bile yapmış usta Genişletmek için tıkla... Cidden mi? Şu an çok üzüldüm cidden.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.332 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 1 Kasım 2021 #12 Sinyor Ezio Auditore dedi: Cidden mi? Şu an çok üzüldüm cidden. Genişletmek için tıkla... Haberim yoktu diye açıklama videosu çekmişti, silmiş sonradan.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Cidden mi? Şu an çok üzüldüm cidden. Genişletmek için tıkla... Haberim yoktu diye açıklama videosu çekmişti, silmiş sonradan.
Acı Rakı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #13 Caner Karaca dedi: Benim anlamadığım bit alımında 3D Secure gibi önlemler yok mu? Çalıntı kredi kartlarıyla nasıl böyle işlem yapılabiliyor? Genişletmek için tıkla... Zaten sorunun büyük kısmı Twitch de değil ödeme işlemini yaptıran aracı şirkette.
Caner Karaca dedi: Benim anlamadığım bit alımında 3D Secure gibi önlemler yok mu? Çalıntı kredi kartlarıyla nasıl böyle işlem yapılabiliyor? Genişletmek için tıkla... Zaten sorunun büyük kısmı Twitch de değil ödeme işlemini yaptıran aracı şirkette.