Twitch pikselleşen yayın

butjuan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun zamandır ideal yayın ayarlarını bulmaya çalışıyorum fakat bulamıyorum. Ne yaparsam yapayım pikselleşme sorununu çözemedim. Mordhau, PUBG gibi oyunlarda görüntü, özellikle de kamera aksiyon içinde iyice bulanıklaşıyor. Lol gibi oyunlarda bu pikselleşme hiç yok denecek kadar az. Sistemim
CPU : Intel Core i5-6600K
Ram : 16GB DDR4
GPU : Asus Rog Strix GTX 1660 Ti Gaming
Web Cam : Logitech C310
Download Mbps : 25
Upload Mbps : 5
Ping : Genellikle 1 - 2

Örnek yayın : Twitch
Bunlarda OBS ayarlarım. Lütfen sizden öneriler bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğin oyunlar 6K Bitrate bile piksellenme oluyor. Bu oyunlardaki çim ve bazı efekt grafiklerini kısarak pikselleşmeyi azaltabilirsin.

Dediğin oyunlar 6K Bitrate bile piksellenme oluyor. Bu oyunlardaki çim ve bazı efekt grafiklerini kısarak pikselleşmeyi azaltabilirsin.
Yanıtın için teşekkür ederim hocam. Peki Apex Legends tarzı oyunlar için ne dersin? Mordhau ya da PUBG kadar olmasa da, onda da oluyor ufak bir pikselleşme. Obs ayarlarım ideal mi?

OBS ayarları konusunda bilgim yok. Ama dediğim gibi oyunda çok ince detaylı grafik ayarları mesela ışın süzmeleri, çimler, patlama efektleri vb. bu soruna neden oluyor.

Hocam ayrıca ikinci ekranımdan obs'i takip ederken, verilen bitrate'i izliyorum, hiç stabil değil. 3k oluyor, 6k ya fırlıyor vesaire
Arkadaşlar sorun hala geçerli. Yardım bekliyorum, bu sebeple öne çıkarıyorum.
@@Viktor R3znov hocam müsaitseniz bakar mısınız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…