anladım peki bi kanala 2 ay abone olabilioyr muyum yoksa her ay farklı kanal mı?Hayır, Twitch Prime aboneliği otomatik olarak devam etmiyor. Amazon Prime üyeliğiniz devam ettiği sürece 2. ayda isterseniz farklı bir kanala ücretsiz bir şekilde abone olabiliyorsunuz.
Ben 2 ay aynı kanala abone olmuştum, fark etmiyor.anladım peki bi kanala 2 ay abone olabilioyr muyum yoksa her ay farklı kanal mı?
tamamdır teşekkürlerBen 2 ay aynı kanala abone olmuştum, fark etmiyor.
Amazon Prime aboneliğiniz yenilenme tarihinde otomatik olarak yenilenir. 2. ay Twitch Prime ile ücretsiz abonelik butonu tekrar aktifleşmişse para kredi kartınızdan çekilmiştir.2. aya geçtim ben, parayı kendisi mi çekiyor yoksa bizim mi yatırmamız lazım (nasıl yatıracağız)?
Amazon Prime aboneliğiniz yenilenme tarihinde otomatik olarak yenilenir. 2. ay Twitch Prime ile ücretsiz abonelik butonu tekrar aktifleşmişse para kredi kartınızdan çekilmiştir.
Kartınızda para yoksa üyeliğin yenilenmemesi gerekiyor. Yüksek ihtimalle karttan parayı çekmeye çalıştığı için aboneliğiniz birkaç günlük uzamış olmalı.Kartımda para yok ama 2. ay tekrar üyeliğim yenilendi. Bir sıkıntı çıkar mı yardımcı olur musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.