Aswadeus Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 156 Çözümler 1 Yer Cehennem Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #1 Merhabalar ben Twitch Prime aboneliğimi iptal ettim ve bana 13 Şubatta iptal olacağını söyledi. İptal olduktan sonra herhangi para keser mi?
Merhabalar ben Twitch Prime aboneliğimi iptal ettim ve bana 13 Şubatta iptal olacağını söyledi. İptal olduktan sonra herhangi para keser mi?
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #2 Sanmam. Ne için para kesebilir?
Aswadeus Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 156 Çözümler 1 Yer Cehennem Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #3 VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Sanmam. Ne için para kesebilir? Genişletmek için tıkla... Ben de bilmediğim için sordum teşekkürler dostum
VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Sanmam. Ne için para kesebilir? Genişletmek için tıkla... Ben de bilmediğim için sordum teşekkürler dostum
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #4 Aswadeus dedi: Ben de bilmediğim için sordum teşekkürler dostum Genişletmek için tıkla... Para iadesi olduğu için kesmezler diye düşünüyorum rica ederim.
Aswadeus dedi: Ben de bilmediğim için sordum teşekkürler dostum Genişletmek için tıkla... Para iadesi olduğu için kesmezler diye düşünüyorum rica ederim.