UTKU EFE KARATEPE Hectopat Katılım 2 Kasım 2016 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar ben Twitch Prime'a kredi kartımı girip abone olsam bir ay ücretsiz ve oyun ganimetimi alsam daha sonra ücretsiz bu bir ay bitmeden kartımı silsem, adresimi silsem ve aboneliğimi iptal etsem para kesebilirler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2019
Arkadaşlar ben Twitch Prime'a kredi kartımı girip abone olsam bir ay ücretsiz ve oyun ganimetimi alsam daha sonra ücretsiz bu bir ay bitmeden kartımı silsem, adresimi silsem ve aboneliğimi iptal etsem para kesebilirler mi?
TheMarksman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 1.051 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2019 #2 Kesilmez, bu yöntemle LoL'de 2-3 tane Prime Kapsülü aldım. Ama aboneliği iptal ettiğinden emin ol otomatik olarak kesiyor.
Kesilmez, bu yöntemle LoL'de 2-3 tane Prime Kapsülü aldım. Ama aboneliği iptal ettiğinden emin ol otomatik olarak kesiyor.
UTKU EFE KARATEPE Hectopat Katılım 2 Kasım 2016 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2019 #3 Ne otomatik olarak kesiliyor? Bir de ininal kartımla yapabilir miyim? Yeni ininal kart
A aliozel0222 Centipat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 15 16 Ağustos 2019 #4 @TheMarksman abonelik nası siliniyor bide abone olma söleşmeli midir?