Twitch Prime üyeliği tekrarlanmıyor

kh4nnn

Hectopat
Arkadaşlar, ininal kartımla Twitch'ten Prime ile abone oluyordum ve Prime Gaming'den yararlanıyordum. Geçen ay karta para atmayı unuttuğum için otomatik bir şekilde Prime aboneliğim bitti ve iptal edilmiş. Şu anda bir kanala abone olmaya çalışınca "Prime ile ücretsiz abonelik -buradan kayıt ol-" gibisinden bir uyarı çıkıyor (fotoğraf koydum). Kaydola bastığımda beni Prime'ın sayfasına atıyor. Burada ise "Prime'ı deneyin" diye bir ekran geliyor (bunun fotoğrafını da ekledim). Basınca beni yeni üyelik kısmına atıyor, fakat burada da "kaydolma sorunu" adında bir hata alıyorum (bunun da fotoğrafını ekledim). Kartımda para var. Fakat bunu Prime çekmiyor. Bunu nasıl yapacağım?
Fotoğraflar burada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon.com üzerinden hesabım sekmesinde Prime tekrar aktifleştir. Daha sonra Twitch girince buton gelmiş olur.

Daha önce kabul edilen bir kart kullandığınız halde şu anda abonelik başlatamıyorsanız sorun sizden kaynaklanmıyor olabilir. Hata mesajında da size söylenildiği gibi Devam Et butonuna basarak size söyleyeceği adımları takip edin. Gerekiyorsa Amazon Prime ile iletişime geçmeyi deneyin.

Amazon sistemi tarafından kabul edilebilir bir kart olduğu ve kartın içinde para olduğu takdirde abonelik başlatılmaması için gerekli bir sebep yok. Hata Amazon sisteminden kaynaklanıyor olabilir. Son olarak üyelik bilgilerinizi ve kart sahibinin ismi ile üye olmaya çalıştığınız hesabın adının uyuştuğunu kontrol edin.

Tamamdır, deneyeceğim.

Amazon.com üzerinden hesabım sekmesinde Prime tekrar aktifleştir. Daha sonra Twitch girince buton gelmiş olur.

Resimde eklediğim gibi bir kısım geldi karşıma. Start your Free 30 day gibi bir uyarı geldi. Bunu mu aktifleştireceğim?
Ya yok mu yardım eden?

Dosya Ekleri

• sssssss.PNG
    76,7 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…