Ekran görüntüsü paylaşır mısın?
![]()
Lightshot (ekran görüntüsü aracı)
Ekran görüntüsü yakalamak için kolay ve kullanışlı uygulama. Belirli bir alanı seçebilir, düzenleyebilir ve uzak sunucuya…chrome.google.com
Lightshot uzantısı ya da uygulaması ile ekran görüntüsü alabilirsin.Lightshot — ekran alıntısı aracı Mac & Win için
app.prntscr.com
chrome://settings/appearance
Başlat>Ayarlar>Sistem>Monitör>Ölçek ve düzen ayarı %100 önerilen olsun.
Ayrıca Başlat>Ayarlar>Erişim kolaylığı>Monitör>Ölçek ve düzen sekmesini de kontrol edin.
Hepsini denedim ama olmadı. Sadece bu bilgisayarda yapıyor.Tiyatro modu, tam ekran seçeneklerinde böyle gözüküyor?
Farklı bir tarayıcıda test eder misin?
Tarayıcı üzerinde şu ayarları gözden geçirin.
Twitch ya da diğer sıkıntı yaşadığınız sitelerde yakınlaştırma'nın kapalı olduğundan emin olun.Kod:chrome://settings/appearance
Ölçeklendirme ayarlarına göz atın.
En son olarak tarayıcı geçmişini temizleme ve sıfırlamayı deneyin.Kod:Başlat>Ayarlar>Sistem>Monitör>Ölçek ve düzen ayarı %100 önerilen olsun. Ayrıca Başlat>Ayarlar>Erişim kolaylığı>Monitör>Ölçek ve düzen sekmesini de kontrol edin.
Chrome tarama geçmişinizi kontrol etme veya silme - Bilgisayar - Google Chrome Yardım
Ziyaret ettiÄiniz web siteleri tarama geçmiÅinize kaydedilir. Chrome'da tarama geçmiÅinizi kontrol edebilir veya silebilir ve ilgili aramaları bulabilirsiniz. Oturum açtıysanız ve geçmiÅiniz Google Hesupport.google.com
Chrome ayarlarını varsayılan değerlere sıfırlama - Google Chrome Yardım
Chrome'daki tarayıcı ayarlarınızı istediÄiniz zaman geri yükleyebilirsiniz. YüklediÄiniz uygulamalar veya uzantılar sizin bilginiz dıÅında ayarlarınızı deÄiÅtirdiyse, ayarlarınızı geri yüklemeniz geresupport.google.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.