Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2019 #11 APK yükleniyor mu televizyona? Yükleniyorsa Aptoide gibi mağazalardan deneyin.
C cem örkensoy Hectopat Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2019 #12 Mangetsu dedi: Çok saçma bir olay Genişletmek için tıkla... Gercekten çok saçma bir olay, işin altinda farkli bir sebep yoksa geri gelecegine inaniyorum yabanci forumlarda cok ciddi tepkiler var Samsung 'a.
Mangetsu dedi: Çok saçma bir olay Genişletmek için tıkla... Gercekten çok saçma bir olay, işin altinda farkli bir sebep yoksa geri gelecegine inaniyorum yabanci forumlarda cok ciddi tepkiler var Samsung 'a.
Mangetsu Hectopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 69 23 Nisan 2019 #13 Anil26 dedi: APK yükleniyor mu televizyona? Yükleniyorsa Aptoide gibi mağazalardan deneyin. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum bakarım bir ara
Anil26 dedi: APK yükleniyor mu televizyona? Yükleniyorsa Aptoide gibi mağazalardan deneyin. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum bakarım bir ara
Mangetsu Hectopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 69 23 Nisan 2019 #14 cem örkensoy dedi: Gercekten çok saçma bir olay, işin altinda farkli bir sebep yoksa geri gelecegine inaniyorum yabanci forumlarda cok ciddi tepkiler var Samsung 'a. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin forumları söyleyebilir misin?
cem örkensoy dedi: Gercekten çok saçma bir olay, işin altinda farkli bir sebep yoksa geri gelecegine inaniyorum yabanci forumlarda cok ciddi tepkiler var Samsung 'a. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin forumları söyleyebilir misin?
C cem örkensoy Hectopat Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2019 #15 Mangetsu dedi: Bahsettiğin forumları söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Google da twitch app samsung tv diyerek aratabilirsin, reddit'te konuyla alakali başlıklar mevcut.
Mangetsu dedi: Bahsettiğin forumları söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Google da twitch app samsung tv diyerek aratabilirsin, reddit'te konuyla alakali başlıklar mevcut.
aliayddn Decapat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1 23 Mayıs 2019 #16 Br yardım biliyorum Samsung gömülü uygulamalarda TV Cast var aynısını Google Play store dan indiriyorsun ücretli ama çok iyi Chromecast gibi oluyor Not: donma vs gibi şüphelerin varsa kesintisiz hiçbir sorun olmadan izliyorsun
Br yardım biliyorum Samsung gömülü uygulamalarda TV Cast var aynısını Google Play store dan indiriyorsun ücretli ama çok iyi Chromecast gibi oluyor Not: donma vs gibi şüphelerin varsa kesintisiz hiçbir sorun olmadan izliyorsun