VanellopeVonSchweetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 1.053 Çözümler 1 14 Eylül 2021 #1 Birden böyle oldu nasıl kapatacağım bunu söyler misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2021
Çözüm Oğuzhan Necip Şahin 14 Eylül 2021 Yayın ekranına çift dokunun. Düzelmezse bir kez dokunup sohbet kapatma simgesine basın.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 14 Eylül 2021 #2 Yayın ekranına çift dokunun. Düzelmezse bir kez dokunup sohbet kapatma simgesine basın. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS VanellopeVonSchweetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 1.053 Çözümler 1 14 Eylül 2021 #3 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Yayın ekranına çift dokunun. Düzelmezse bir kez dokunup sohbet kapatma simgesine basın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim çift dokununca düzeldi sabahtan beri ayarlara bakıyorum ben de. İyi geceler. Artı 0 Eksi
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Yayın ekranına çift dokunun. Düzelmezse bir kez dokunup sohbet kapatma simgesine basın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim çift dokununca düzeldi sabahtan beri ayarlara bakıyorum ben de. İyi geceler.