Twitch de çok uzun zamandır telefon tekrar kullanıma kapalı sorunu var.
Yani telefon numaramı doğrulayamıyorum bu yüzdende bazı yayıncıların sohbetine yazamıyorum.
Twitch şöyle dedi.
Merhaba i...
Bu sorun, daha önce bu telefon numarasıyla bir hesap oluşturduysanız ancak
Güvenlik ve Gizlilik Ayarları'nın “iletişim” bölümünün altındaki telefon numaranız için “
ilave hesap oluşturulmasına izin verin” seçeneğini etkinleştirmediyseniz gözlemlenmektedir.
Lütfen diğer hesapta oturum açın ve bu telefon numarasını diğer bir hesaba ekleyebilmek için bu ayarı etkinleştirin.
Diğer hesapla ilişkilendirilmiş kullanıcı adınızı unuttuysanız, telefon numaranızla ilişkili kullanıcı adlarının listesini almak için
Hesap Kurtarma aracını kullanabilirsiniz.
not:
talebinizin işlenmesi birkaç dakika sürebilir, bu süre sonunda gelen kutunuzda gösterilecektir. Bilgi tarafınıza iletilmezse, lütfen spam'inizi de kontrol ettiğinizden emin olun.
Saygılarımızla,
Twitch destek ekibi.
Ben hesap kurtsrma aracı ile denedim. Telefon numaramı girdim ama eğer 0 ile veya direk numarayı yazarsam bir hata oluştu diyor. R eğer 90 ile başlatırsam oluyor ama bu sefer de ne kadar beklersem bekleyeyim telefonuma bir kod gelmiyor. Bunun için ne yapabilirim?
Bunun için de Twitch yazdım, bana hiç bilmediğim ama telefon numaramın kayıtlı olduğu hesabın bilgilerini istedi saçma bir şekilde zaten eğer bilseydim ben girerdim hani.
Yani örneğin ben kullanıcı adıma ulaşmaya çalışıyorum telefon numaramı girerek.
Twitch bana kullanıcı adınız ne diye sordu hani.
Ne yapabilirim acaba çözümü olan var mı?