17 Mart 2021 Mesaj: 112 Twitch'te PQueen'in Mansur Yavaş ile şu an yaptığı söyleşide, Türkiye izlenme rekoru kırılmış bulunmakta. Daha yayının ilk 20 dakikası. Genişletmek için tıkla...
Twitch'te PQueen'in Mansur Yavaş ile şu an yaptığı söyleşide, Türkiye izlenme rekoru kırılmış bulunmakta. Daha yayının ilk 20 dakikası.
İdris Usta Hectopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 221 Yer Vergiye 17 Mart 2021 #71 Başka yayıncı kalmadı bunu ünlü ettiler
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Mart 2021 #72 jax teller fanboyu dedi: En azından 750 milyon dolarlık parkta balon heykel yapan adamdan iyidir. Genişletmek için tıkla... Şu videoyu izlemeni öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
jax teller fanboyu dedi: En azından 750 milyon dolarlık parkta balon heykel yapan adamdan iyidir. Genişletmek için tıkla... Şu videoyu izlemeni öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.742 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #73 Akif9748 dedi: Hadi bakalım, bana şuanki gibi para verirse, en büyük başkan, bizim başkan çalarım bando takımında. @381258 de davul çalacak. Genişletmek için tıkla... Hele bir parayı alayım, değil davul orkestra bile kurdururum.
Akif9748 dedi: Hadi bakalım, bana şuanki gibi para verirse, en büyük başkan, bizim başkan çalarım bando takımında. @381258 de davul çalacak. Genişletmek için tıkla... Hele bir parayı alayım, değil davul orkestra bile kurdururum.
Yumak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 7 Yer Kocaeli 17 Mart 2021 #74 mirsady dedi: Ben Ankara'nın yönetim hakkında sorunları olduğunu düşünüyorum ve mansur da bunu çözemedi. Neredeyse hiçbir şey yapmamış. Genişletmek için tıkla... Bence de yapmadı 2 tane saray pardon külliye dikse milletin işine yarardı.
mirsady dedi: Ben Ankara'nın yönetim hakkında sorunları olduğunu düşünüyorum ve mansur da bunu çözemedi. Neredeyse hiçbir şey yapmamış. Genişletmek için tıkla... Bence de yapmadı 2 tane saray pardon külliye dikse milletin işine yarardı.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 17 Mart 2021 #75 Dreamy Bull dedi: Şu videoyu izlemeni öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Maalesef şimdi gideceğim, ne diyor videoda?
Dreamy Bull dedi: Şu videoyu izlemeni öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Maalesef şimdi gideceğim, ne diyor videoda?
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 17 Mart 2021 #76 jax teller fanboyu dedi: En azından 750 milyon dolarlık parkta balon heykel yapan adamdan iyidir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar özür dilerim ama nerede Melih Gökçek'i savundum? Ben ikisinin de övmedim. Bir saçma kararlar veriyordu biri de hiç bir karar vermiyor hiç bir şekilde çalışmıyor.
jax teller fanboyu dedi: En azından 750 milyon dolarlık parkta balon heykel yapan adamdan iyidir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar özür dilerim ama nerede Melih Gökçek'i savundum? Ben ikisinin de övmedim. Bir saçma kararlar veriyordu biri de hiç bir karar vermiyor hiç bir şekilde çalışmıyor.
T The Batman Decipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 959 Çözümler 1 Yer Gotham 17 Mart 2021 #77 Güzel yayındı.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 17 Mart 2021 #78 Arkadaşlar artık yeter cidden. Her şey dördüncü, beşinci sayfadan itibaren siyasete dönüyor. Valla kusacağım artık.
Arkadaşlar artık yeter cidden. Her şey dördüncü, beşinci sayfadan itibaren siyasete dönüyor. Valla kusacağım artık.
Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 17 Mart 2021 #79 The Batman dedi: Bazı arkadaşların zoruna gitmiş. Genişletmek için tıkla... Saray lazım israf lazım insanların sevmesi için.
The Batman dedi: Bazı arkadaşların zoruna gitmiş. Genişletmek için tıkla... Saray lazım israf lazım insanların sevmesi için.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 17 Mart 2021 #80 Akif9748 dedi: Mansur da, Pelin de hayatımın geri kalanında işime yaramayacağı için girmeme gerek yok Genişletmek için tıkla... Yurt dışına mı çıkacaksın?
Akif9748 dedi: Mansur da, Pelin de hayatımın geri kalanında işime yaramayacağı için girmeme gerek yok Genişletmek için tıkla... Yurt dışına mı çıkacaksın?