S Sammmet Picopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 65 Çözümler 1 12 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar selam, Valorant'ı 4:3 oynuyorum ve OBS'te black bar oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2023
5 565148 Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 643 Çözümler 8 12 Nisan 2023 #2 Sammmet dedi: Arkadaşlar selam, Valorant'ı 4:3 oynuyorum ve OBS'te Black bar oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Shift basılı tutarak ayarlayabilirsiniz. Kırmızı kenarlardan.
Sammmet dedi: Arkadaşlar selam, Valorant'ı 4:3 oynuyorum ve OBS'te Black bar oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Shift basılı tutarak ayarlayabilirsiniz. Kırmızı kenarlardan.
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 12 Nisan 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olacaktır.