Pewpew Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 205 Çözümler 1 18 Temmuz 2023 #1 Twitch'e girdiğimizde bizi bir ekran karşılar bu ekranda bana uygunsuz yayınlar çıkıyor ve her girdiğimde rahatsız oluyorum bunu kapatma gibi bir yöntem yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2023
Twitch'e girdiğimizde bizi bir ekran karşılar bu ekranda bana uygunsuz yayınlar çıkıyor ve her girdiğimde rahatsız oluyorum bunu kapatma gibi bir yöntem yok mu?
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #2 O yayıncıları engelleyin.
Pewpew Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 205 Çözümler 1 18 Temmuz 2023 #3 Sythexz dedi: O yayıncıları engelleyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcağım bunu?
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #4 Pewpew dedi: Nasıl yapıcağım bunu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum yayıncı profilini kurcalayın ben zamanında yapıyordum.
Pewpew dedi: Nasıl yapıcağım bunu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum yayıncı profilini kurcalayın ben zamanında yapıyordum.
Pewpew Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 205 Çözümler 1 18 Temmuz 2023 #5 Sythexz dedi: Bilmiyorum yayıncı profilini kurcalayın ben zamanında yapıyordum. Genişletmek için tıkla... Kullanıcıyı şikayet ettikten sonra kullanıcıyı engelle kutucuğu çıktı ve engelledim teşekkürler
Sythexz dedi: Bilmiyorum yayıncı profilini kurcalayın ben zamanında yapıyordum. Genişletmek için tıkla... Kullanıcıyı şikayet ettikten sonra kullanıcıyı engelle kutucuğu çıktı ve engelledim teşekkürler