Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.874 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 13 Şubat 2018 #11 Eyüp Can dedi: Tabi haklısınız. Ben biraz gurur meselesi yapıyorum bu bütçeye GTX 1080 sığmadığı için Sürprizbozan Aslında işlemci i5 8600K yapılıp rahat rahat GTX 1080 sığdırılır ama işin içine Twitch yayını girince işlemciyi güçlü almakta fayda var. Genişletmek için tıkla... İşte demek istediğim bu.
Eyüp Can dedi: Tabi haklısınız. Ben biraz gurur meselesi yapıyorum bu bütçeye GTX 1080 sığmadığı için Sürprizbozan Aslında işlemci i5 8600K yapılıp rahat rahat GTX 1080 sığdırılır ama işin içine Twitch yayını girince işlemciyi güçlü almakta fayda var. Genişletmek için tıkla... İşte demek istediğim bu.
RuhsuzLord Decapat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 13 25 Mayıs 2019 #12 Oreki dedi: İşte demek istediğim bu. Genişletmek için tıkla... Oreki kardeş bana yardımcı olur musun ? Özel mesaj atmayı daha bilmiyorum.
Oreki dedi: İşte demek istediğim bu. Genişletmek için tıkla... Oreki kardeş bana yardımcı olur musun ? Özel mesaj atmayı daha bilmiyorum.