Twitch ve Youtube için 3000 TL sistem tavsiyesi

ugurcaneraslan

Kilopat
Daha fazla  
Ben Youtube'da düzenli olarak video üretiyorum. Bunun için güzel render alabileceğim bir PC toplamak istiyorum ve bununla birlikte Twitch yayınlarına başlamak istiyorum. Oynayacağım oyunlar PUBG, CS:GO belki GTA 5. Çok oyun odaklı yayınlarım olmayacak. Bunun için gerçekten kasmayan bir sistem tavsiyesi istiyorum sizden. Asgari ücretle bir yerde çalışıyorum. Belli bir bütçem yok, parçaları falan da taksitle alacağım. Şimdi yapacağımız sistemin ileride param olduğunda rahatça upgrade edebileceğim yeni parçalara sıkıntısızı uyumlu olsun istiyorum. Bütçem max 3000 TL. Elimde olan parçalar harddisk ve boş kasa. Bunların masrafını da çıkarıp daha üst parçalar ekleyebiliriz, ilginizden dolayı şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Youtube'da düzenli olarak video üretiyorum. Bunun için güzel render alabileceğim bir PC toplamak istiyorum ve bununla birlikte Twitch yayınlarına başlamak istiyorum. Oynayacağım oyunlar PUBG, CS:GO belki GTA 5. Çok oyun odaklı yayınlarım olmayacak. Bunun için gerçekten kasmayan bir sistem tavsiyesi istiyorum sizden. Asgari ücretle bir yerde çalışıyorum. Belli bir bütçem yok, parçaları falan da taksitle alacağım. Şimdi yapacağımız sistemin ileride param olduğunda rahatça upgrade edebileceğim yeni parçalara sıkıntısızı uyumlu olsun istiyorum. Bütçem max 3000 TL. Elimde olan parçalar harddisk ve boş kasa. Bunların masrafını da çıkarıp daha üst parçalar ekleyebiliriz, ilginizden dolayı şimdiden teşekkürler.
kasa ve harddiski sat ve paranı toplayıp hazır bir sistem al daha mantıklı olur
V3-GA/R3 2200G/Gigabyte GTX1050Ti/8GB DDR4/1TB Disk Gaming Bilgisayar | ITOPYA
veya V3-M1050TA-1202/R3 2200G/MSI GTX1050Ti 4GB AERO/8GB RAM/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA

hdd ler baya bi eskiymiş şimdi internetten baktımda samsung un 160gb lık 2 tane hdd si var elimde kullanırsam depolama için kullanırım onları hazır sistem mi daha mantıklı yoksa parçaları alıp toplamam mı ?

O zaman HDD de alacağız.
Tabii ki de toplama parçalar alman daha kârlı. Hazır sistemlerde bileşenlerden kısıp pahalıya satıyorlar, örneğin yukarıdaki.
HDD de eklersek fiyat 3270₺ yapıyor. Fiyatı azaltmak için yayın odaklı işlemci ve RAM seçiminden de kısmak mantıksız olur.

Toshiba 1TB P300 64MB 7200rpm (HDWD110UZSVA) Harddisk

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı