Twitch ve YouTube için sistem önerisi

Tuğrap Yavuz

Centipat
~Kasa: Dark diamond Pro.
~Anakart: MSI B450 GAMING Max Pro.
~Ekran kartı: RX 590 Nitro+
~RAM: Corsalr Vengeance 2x8.
~işlemci: AMD Ryzen 5 2600X.
~HDD: Seagate Barracuda 1 TB.
~SSD: SanDisk 480 GB.
~PSU: 750W +80.
~Monitör: Acer KG241 144Hz.

~Arctis 3~
~Rival 300S~
~Logitech G513 Carbon tactile~
~Behringer C1U~
~Logitech C920~

Kasanın önü ve yanı akrilik bu kasa hava almaz önü mesh olan bi kasayı almanızı öneririm. Dark Guardian ya da daha iyisi Aerocool Airhawk Duo. Ram frekanslarını yazmamışsınız 3000MHZ’in altına düşmemeye özen gösterin. 750W PSU’ya ihtiyacınız yok bu sistemde 600W 80+ bile yeter isterseniz 650W 80+ alabilirsiniz. Monitör TN panel renk kalitesi çok iyi değil. Ayrıca hangi oyunları oynayacaksınız bilmiyorum ama 144fps’i göremeyecekseniz 75HZ IPS panel 1MS alın bence. Arctis 3 2019 Edition ise uygulama desteğini kaldırdılar 2019 modelinde kendi software’ını kullanamayacaksınız. Klavye biraz pahalıymış bunu yerine Bloody B870R öneririm 470 lira. Ben Bloody B810R kullanıyorum çok memnunum.

Ram 3600 MHz 750 PSU kasanın içinde arctis 3 için software benim için çok önemli değil monitöre neden öyle dediniz herkes oneriyor

Ram 3600 MHz 750 PSU kasanın içinde arctis 3 için software benim için çok önemli değil monitöre neden öyle dediniz herkes oneriyor
3600MHZ RAM’e para vermektense 3200 Cl16 alıp artan para başka bir şeye verilebilir. PSU kasanın yanında geliyorsa da boşverin o kasayı ve PSU’yu. Hem kötü bir kasanız hem de ihtiyacınız olmayan bir PSU’nuz olacak. Benim dediğim kasaların birini alıp yanında 650w 80+ almak çok daha mantıklı. Kulaklığı bence Razer Kraken USB X alabilirsiniz aşağı yukarı aynı para. Monitör fiyatına göre iyi 144HZ 1MS ama TN panelin renk canlılığı yok ve sadece belli bir açıyla bakmanız gerekiyor biraz sağdan soldan yukardan baksanız renkler bozuluyor. Bir mağazaya gidip TN ve IPS panele bakarsanız dediğimi anlarsınız. Ayrıca yazdığım 144FPS mevzusu da var.

Ozaman kasa monitör ve PSU önerisi verirmisiniz

Ozaman kasa monitör ve PSU önerisi verirmisiniz
Dark Guardian ya da Aerocool Airhawk Duo kasa. Sharkoon shp650 v2 650W 80+ PSU. 75Hz monitörlerle alakalı pek bilgim yok. İkinci el olarak Va panelli curved Aoc C24G1 alabilirsiniz isterseniz. 1100 liralara falan bulunuyor. İndirimle 1000’e gelir. Hem 144HZ hem paneli güzel.

Dark guardian Pro alsam fark eder mi

Dark guardian Pro alsam fark eder mi
Dark markası teknobiyotiğin kendi markası. Aerocool’un ürünü daha kalitelidir yıllardır bu işi yapıyorlar ne de olsa. Ama alınabilir tabi biraz araştırın incelemelere bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…