AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 27 Ocak 2020 #11 Kasa ve monitör için bütçen maksimum ne kadar.
fatihggk Hectopat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 904 Çözümler 2 Yer Antalya 27 Ocak 2020 #12 Silinen üye dedi: TN panellerde renk kalitesi rezalet çünkü. Saf performans istiyorsanız işinizi görür, görsellik istiyorsanız uzak durun. Genişletmek için tıkla... TN panellerinin tümü aynı mı ? AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI DP FreeSync GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI DP FreeSync GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Ben bunu kullanıyorum 10 numara bir görüntü kalitesi var. Gerek film gerek oyun.
Silinen üye dedi: TN panellerde renk kalitesi rezalet çünkü. Saf performans istiyorsanız işinizi görür, görsellik istiyorsanız uzak durun. Genişletmek için tıkla... TN panellerinin tümü aynı mı ? AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI DP FreeSync GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI DP FreeSync GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Ben bunu kullanıyorum 10 numara bir görüntü kalitesi var. Gerek film gerek oyun.
Vorplody Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.345 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #13 fatihggk dedi: TN panellerinin tümü aynı mı ? AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI DP FreeSync GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI DP FreeSync GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Ben bunu kullanıyorum 10 numara bir görüntü kalitesi var. Gerek film gerek oyun. Genişletmek için tıkla... IPS panel kullandınız mı hiç? monitöre bikaç derece sağa sola çevirin bir de öyle bakın görüntüye.
fatihggk dedi: TN panellerinin tümü aynı mı ? AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI DP FreeSync GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI DP FreeSync GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Ben bunu kullanıyorum 10 numara bir görüntü kalitesi var. Gerek film gerek oyun. Genişletmek için tıkla... IPS panel kullandınız mı hiç? monitöre bikaç derece sağa sola çevirin bir de öyle bakın görüntüye.
fatihggk Hectopat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 904 Çözümler 2 Yer Antalya 27 Ocak 2020 #14 Vorplody dedi: IPS panel kullandınız mı hiç? monitöre bikaç derece sağa sola çevirin bir de öyle bakın görüntüye. Genişletmek için tıkla... Evet kullandım, Ben memnunum hocam.
Vorplody dedi: IPS panel kullandınız mı hiç? monitöre bikaç derece sağa sola çevirin bir de öyle bakın görüntüye. Genişletmek için tıkla... Evet kullandım, Ben memnunum hocam.
Vorplody Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.345 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #15 fatihggk dedi: Evet kullandım, Ben memnunum hocam. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın o zaman. Bize laf düşmez
fatihggk dedi: Evet kullandım, Ben memnunum hocam. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın o zaman. Bize laf düşmez
Source Kilopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 445 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Ocak 2020 #16 Acer XV272Pbmiiprzx 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı Acer XV272Pbmiiprzx 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Acer XV272Pbmiiprzx 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı Acer XV272Pbmiiprzx 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com