Twitch ve YouTube'da nasıl ilerleyebilirim?

muratugurxc

Yoctopat
Daha fazla  
Twitch ve YouTube'da hem yayın hem de video cekiyorum ama ilerleme kaydedemiyorum. Onun icin bana yardimda bulunur musunuz?

Twitch ve YouTube'da hem yayın hem de video cekiyorum ama ilerleme kaydedemiyorum. Onun icin bana yardimda bulunur musunuz?

Hocam ne yayını yapıyorsunuz ki bu da büyük bir rol oynuyor eğer çoğu kişinin oynamadığı oyunu oynuyorsanız ilerlemeniz zor.

Reklam çok önemli bu konuda, süreklilik arz etmesi, yayın ve videonun kalitesi çok önemli. Kamera'nın önemini vurguluyorlar, muhabbet etmeniz bu hususta önemli. Bunlara dikkat ediyor musunuz?

İlerleme kaydedemiyorum derken ne kadar süredir yapıyorsunuz? Ve ne kadar izleniyorsunuz?
Bu yayın işi uzun süreli. Bütün büyük yayıncıların çoğu en az 4 yıldır yayın yapıyor. Ek olarak herkesin hayattaki vakti zaten kısıtlı. Kimse her zaman izlediği büyük yayıncılar varken gidip küçük yayıncıyı izlemez. Sizin kaliteli (ses, görüntü, internet vs.) bir şekilde yayın yapmanız ve muhabbetinizin de iyi olması gerekiyor.
Onun dışında çok hızlı ilerleme katetmek için bir yayıncının yayınında falan çıkarsanız insanlar sizi izlemeye gelir belki kalıcı izleyiciniz olur. Mesela Elraenn ekibinden RRaene veya Kendine Müzisyen'den Eray.
Son olarak önerim yayıncılığı bırakıp Youtube geçmeniz. Youtube'da belirli bir kitleye ulaştıktan sonra yayına başlamanız.

Uzun süredir yapıyordum aslında ama bırakmak zorunda kaldım yeniden başladım YouTube ve Twitch de şu an da ilerleyemiyorum.

Reklam çok önemli bu konuda, süreklilik arz etmesi, yayın ve videonun kalitesi çok önemli. Kamera'nın önemini vurguluyorlar, muhabbet etmeniz bu hususta önemli. Bunlara dikkat ediyor musunuz?

İşte destek cıkacak kimse yok etrafta yok işim zor biraz ama pes etmeyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…