TouchpadLover Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 315 Çözümler 5 8 Haziran 2020 #31 Kalopsy dedi: Teşekkürleer arada girip sende bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Ben de bakayım mı?
Kalopsy dedi: Teşekkürleer arada girip sende bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Ben de bakayım mı?
Kalopsy Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 265 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #32 Tortue dedi: Siz mail adresinizi ve şifrenizi değiştirin, Twitch platformunda bir hesabım zaten var. Mail değişimi için bana onaylama mail'i gelebilir, onun için bekliyorum sizi. Bir kod gelmesi durumunda tekrardan paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Yav olsun arada birilerine sub olun işime gelir TouchpadLover dedi: Ben de bakayım mı? Genişletmek için tıkla... Gir kardeşim. Arada birilerine abone de olun.
Tortue dedi: Siz mail adresinizi ve şifrenizi değiştirin, Twitch platformunda bir hesabım zaten var. Mail değişimi için bana onaylama mail'i gelebilir, onun için bekliyorum sizi. Bir kod gelmesi durumunda tekrardan paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Yav olsun arada birilerine sub olun işime gelir TouchpadLover dedi: Ben de bakayım mı? Genişletmek için tıkla... Gir kardeşim. Arada birilerine abone de olun.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 8 Haziran 2020 #33 Kalopsy dedi: Yav olsun arada birilerine sub olun işime gelir Genişletmek için tıkla... Tamam kapattım, artık o hesabın mail adresi değiştirilemez. 10 Dakikalık mail, denk gelirseniz belki değiştirebilirsiniz...
Kalopsy dedi: Yav olsun arada birilerine sub olun işime gelir Genişletmek için tıkla... Tamam kapattım, artık o hesabın mail adresi değiştirilemez. 10 Dakikalık mail, denk gelirseniz belki değiştirebilirsiniz...