mbsakarya Femtopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #1 Linkteki bir intro kalıbı ama ne olduğunu bilmiyorum. Kalıbı bilen ya da elinde olan varsa paylaşabilir mi? Yetenekli Freelancer Platformu Bionluk giriÅimler ve iÅletmeler için özel bir freelancer platformudur. bionluk.com
Linkteki bir intro kalıbı ama ne olduğunu bilmiyorum. Kalıbı bilen ya da elinde olan varsa paylaşabilir mi? Yetenekli Freelancer Platformu Bionluk giriÅimler ve iÅletmeler için özel bir freelancer platformudur. bionluk.com
4 448762 Kilopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.857 Makaleler 2 Çözümler 32 23 Nisan 2021 #2 Ücret karşılığında yapılıyor bu tarz şeyler.
mbsakarya Femtopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #3 448762 dedi: Ücret karşılığında yapılıyor bu tarz şeyler. Genişletmek için tıkla... ücret karşılığı yapıldığını biliyorum ben de bu işin içindeyim ama bu intro kalıbı TV'de reklamlarda bile kullanılıyor aynı kalıp yani farksız. bu kalıbın bi ismi varsa onu öğrenmek istedim veya elinde olan varsa ondan rica edecektim..
448762 dedi: Ücret karşılığında yapılıyor bu tarz şeyler. Genişletmek için tıkla... ücret karşılığı yapıldığını biliyorum ben de bu işin içindeyim ama bu intro kalıbı TV'de reklamlarda bile kullanılıyor aynı kalıp yani farksız. bu kalıbın bi ismi varsa onu öğrenmek istedim veya elinde olan varsa ondan rica edecektim..
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 23 Nisan 2021 #4 Kendi yapmış olabilir, bu durumda ana kaynağı vermez size kimse ücretsiz. Envato üstünde bir sürü çalışma var benzeri.
Kendi yapmış olabilir, bu durumda ana kaynağı vermez size kimse ücretsiz. Envato üstünde bir sürü çalışma var benzeri.