SentinuS31 Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #1 Twitch yayın tekrarları otomatık olarak yayınlanmıyor ne yapmam gerekıyor? Yayınımı kapattıktan sonra ben herkese açık olarak yayınlıyorum yayını. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2022
Twitch yayın tekrarları otomatık olarak yayınlanmıyor ne yapmam gerekıyor? Yayınımı kapattıktan sonra ben herkese açık olarak yayınlıyorum yayını.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 11 Haziran 2022 #2 Ayarlar > Yayın Geçmiş yayınları saklayın + VOD'ları her zaman yayınla tiklerini açıyorsunuz.
SentinuS31 Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #3 Shahdee dedi: Ayarlar > yayın. Geçmiş yayınları saklayın + Vod'ları her zaman yayınla tiklerini açıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederım. Admın gorurse çözuldu olarak işaretlıyebılırmı.
Shahdee dedi: Ayarlar > yayın. Geçmiş yayınları saklayın + Vod'ları her zaman yayınla tiklerini açıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederım. Admın gorurse çözuldu olarak işaretlıyebılırmı.