Twitch yayıncı ekibi kurmak için arkadaş

RuxTv

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yayıncılığa yeni başlamış biri olarak şu an izleme olarak çok düşük seviyedeyim. Çöplük olarak nitelendirilen o yerden çıkmak ve daha fazla yayınlarda aktif sohbet gırgır şamata bir sosyal ortam kurma amaçlı yayın arkadaşlarına ihtiyaç duyuyorum. Eğer siz de düşünürseniz Discord ortamında oturur enine boyuna konuşuruz planlamamızı yaparız.
√ Discord kullanıcı ID. Rux#2970

Hocam yayınlar daha çok ne hakkında(Hangi oyun hakkında) olacak ve hangi günler ve saatlerde yayın olacak

Merhaba yayınlar oyun temasını ekip halinde karar verecez günlerinde ortak belirlemeyi düşünüyorum dediğin gibi DC de bunlar konuşulur.

Üniversite için yurda geçeceğim ama isterseniz Discord'da bir görüşelim, 1 yıl önce hobi için yayın açmıştım ben de, 3 hafta da 70 takipçiye ulaşmıştım Üstelik tanıdıkların sayısı 10 falan, reklam yapmamıştım kimseye.

Yayın açıyormusunuz önce kısa bir tanışmamız gerekiyor

Hocam Discord'dan ekledik birbirimizi fakat daha bir şey sormadınız / yazmadınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…