3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 21 Mayıs 2021 #41 baraniko dedi: Evde boş oturmaktansa Twitch izlemeye karar verdim ama kimi izleyeceğimi bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Samed Güngör'ü tavsiye ederim. Çok sevdiğim bir yayıncıdır kendisi. Onu yıllardır takip ediyorum. Birçok değişik oyunuda oynuyor, popüler oyunlarıda oynuyor.
baraniko dedi: Evde boş oturmaktansa Twitch izlemeye karar verdim ama kimi izleyeceğimi bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Samed Güngör'ü tavsiye ederim. Çok sevdiğim bir yayıncıdır kendisi. Onu yıllardır takip ediyorum. Birçok değişik oyunuda oynuyor, popüler oyunlarıda oynuyor.
baraniko Picopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 381 Makaleler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #42 Peki Valorant yayıncısı olarak kimi önerirsiniz.
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 21 Mayıs 2021 #43 baraniko dedi: Peki Valorant yayıncısı olarak kimi önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Batuhan Büyükakkan. Muhabbeti vs. hakkında bir şey söyleyemem ama iyi bir oyuncu bana kalırsa.
baraniko dedi: Peki Valorant yayıncısı olarak kimi önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Batuhan Büyükakkan. Muhabbeti vs. hakkında bir şey söyleyemem ama iyi bir oyuncu bana kalırsa.
Haldroweners Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 126 Çözümler 1 21 Mayıs 2021 #44 baraniko dedi: Peki Valorant yayıncısı olarak kimi önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... wtcN genelde Valorant oynuyor bir göz atabilirsin.
baraniko dedi: Peki Valorant yayıncısı olarak kimi önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... wtcN genelde Valorant oynuyor bir göz atabilirsin.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 21 Mayıs 2021 #45 baraniko dedi: Peki Valorant yayıncısı olarak kimi önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ferit olabilir.
baraniko dedi: Peki Valorant yayıncısı olarak kimi önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ferit olabilir.
Meteret Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 379 Makaleler 1 Çözümler 3 21 Mayıs 2021 #46 BilyDAG35 dedi: Şu an yayında değilim ama muhabbete her zaman beklerim twitch.tv/imbilydag Genişletmek için tıkla... Hocam mutlaka uğrayacağım yayınlarınıza. Bio'da Knight Online yazmışsınız merakla bekliyorum ko yayınlarını.
BilyDAG35 dedi: Şu an yayında değilim ama muhabbete her zaman beklerim twitch.tv/imbilydag Genişletmek için tıkla... Hocam mutlaka uğrayacağım yayınlarınıza. Bio'da Knight Online yazmışsınız merakla bekliyorum ko yayınlarını.
baraniko Picopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 381 Makaleler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #47 Hepinizin önerileri için sağ olun.
Zmemet23 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 884 Çözümler 3 Yer Izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #49 baraniko dedi: Evde boş oturmaktansa Twitch izlemeye karar verdim ama kimi izleyeceğimi bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Arda the vlogger jacop bey ile güzel yayınlar yapıyorlar bir bak istersen. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2021
baraniko dedi: Evde boş oturmaktansa Twitch izlemeye karar verdim ama kimi izleyeceğimi bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Arda the vlogger jacop bey ile güzel yayınlar yapıyorlar bir bak istersen.
Codfish Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 755 Makaleler 2 Çözümler 3 1 Haziran 2021 #50 Kaanflix.