Twitch Yayında Takılmalar Yaşama

UmutSavci

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Upload hızımda problemler olmadığı halde yayınlarda droplar yaşamaktayım. İnternet sağlayıcısı ile görüştüm bir problem yok dediler. Hız testi yapıyorum 3.5 / 5 çıkmakta.
Bitrate'i de 4000 veriyordum bu zamana kadar simdi 1200'e kadar düşürsem bile hep drop girmekte.
Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Slmlar Bu ay bendede boyle bir problem basladı normalde 3500 bitrate ile yayın yapabilirken suan 1500 lerde bile drop yiyorum. Sizde mi kablo net kullanıyorsunuz acaba?

Slmlar Bu ay bendede boyle bir problem basladı normalde 3500 bitrate ile yayın yapabilirken suan 1500 lerde bile drop yiyorum. Sizde mi kablo net kullanıyorsunuz acaba?
Yok hayır superonline cat6 kullanıyorum.

bu sorun altyapıyla alakalı da olabilir aslında Türkiye'deki internet firmalarındaki verdiği internet hızlarında bu tarz şeyler olabiliyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
videolarına bakmanızı tavsiye ederim
bu sorun altyapıyla alakalı da olabilir aslında Türkiye'deki internet firmalarındaki verdiği internet hızlarında bu tarz şeyler olabiliyor
videolarına bakmanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…