Twitch Yayını İçin i5 9600K vs Ryzen 3600X

Elimdeki ramlerden herhangi bi problem oluşmaz değil mi? Mhz olayında AMD'de sanki bir problem oluşuyordu öyle görmüştüm biryerde.
Sorunsuz kullanabilirsiniz,genelde single channel 8GB Ram de sorun oluyor siz zaten Dual Channel kullanacaksınız.

Yani herkesin genel görüşü 3600X yönünde
Oyun FPS değerlerinde i5 9600K biraz daha önde testlerde kafamı bu karıştırıyor.

Son düzenleme:
Elimdeki ramlerden herhangi bi problem oluşmaz değil mi? Mhz olayında AMD'de sanki bir problem oluşuyordu öyle görmüştüm biryerde.
AMD'de problem oluşturduğu yok. 3000 MHz'ten hızlı bellekler Ryzen işlemcileri daha hızlı çalıştırır.

AMD'de problem oluşturduğu yok. 3000 MHz'ten hızlı bellekler Ryzen işlemcileri daha hızlı çalıştırır.
Peki bana bu ramler ve 3600X için bi anakart önerisi yapabilir misin ? 1500TL'ye kadar bütçem var sadece anakart için ve estetik olarakta yakışıklı olmasını isterim.

Peki bana bu ramler ve 3600X için bi anakart önerisi yapabilir misin ? 1500TL'ye kadar bütçem var sadece anakart için ve estetik olarakta yakışıklı olmasını isterim.
x570 gaming edge alabilirsin gayet güzel bir anakart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…