Post Malone Kilopat Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 154 23 Temmuz 2018 #1 Dostlar eve yeni internet bağlattım. Twitch yayınlarına başlayacağım arkadaşlarımla beraber. Kamera ve mikrofon lazım biraz bütçe dostu ama iş görecek aletler lazım. Tavsiyelerinizi, önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden sağolun. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2018
Dostlar eve yeni internet bağlattım. Twitch yayınlarına başlayacağım arkadaşlarımla beraber. Kamera ve mikrofon lazım biraz bütçe dostu ama iş görecek aletler lazım. Tavsiyelerinizi, önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden sağolun.
Ömer Faruk Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2018 Mesajlar 1.197 Çözümler 2 Yer İzmir ve Tekirdağ/ Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Ressam 23 Temmuz 2018 #2 Bütçe nedir? Logitech ve Microsoft tavsiye ederim kamera için fakat mikrofon konusunda net konuşamam. Kulaklık mikrofonu da kullanabilirsin.
Bütçe nedir? Logitech ve Microsoft tavsiye ederim kamera için fakat mikrofon konusunda net konuşamam. Kulaklık mikrofonu da kullanabilirsin.
Post Malone Kilopat Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 154 23 Temmuz 2018 #3 Ömer Faruk Efe dedi: Bütçe nedir? Logitech ve Microsoft tavsiye ederim kamera için fakat mikrofon konusunda net konuşamam. Kulaklık mikrofonu da kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dostum mikrofon için 200₺ kamera için 200₺ olabilir ancak olursa daha uygun çok tatlı olur.
Ömer Faruk Efe dedi: Bütçe nedir? Logitech ve Microsoft tavsiye ederim kamera için fakat mikrofon konusunda net konuşamam. Kulaklık mikrofonu da kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dostum mikrofon için 200₺ kamera için 200₺ olabilir ancak olursa daha uygun çok tatlı olur.
Ömer Faruk Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2018 Mesajlar 1.197 Çözümler 2 Yer İzmir ve Tekirdağ/ Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Ressam 23 Temmuz 2018 #4 Kamera olarak bu iki model iyi fakat ben Logitech'i tercih ederim. Microsoft LifeCam HD-3000 Webcam (T3H-00012) Fiyatı Logitech C310 HD Webcam (960-000586) Fiyatı - Taksit Seçenekleri Mikrofon olarak, BM 800 hala alınabilir bir giriş seviyesi mikrofon. Aksesuarları ile beraber işinizi görecektir. Yaka mikrofonu almanızı da öneririm.
Kamera olarak bu iki model iyi fakat ben Logitech'i tercih ederim. Microsoft LifeCam HD-3000 Webcam (T3H-00012) Fiyatı Logitech C310 HD Webcam (960-000586) Fiyatı - Taksit Seçenekleri Mikrofon olarak, BM 800 hala alınabilir bir giriş seviyesi mikrofon. Aksesuarları ile beraber işinizi görecektir. Yaka mikrofonu almanızı da öneririm.