Rootsy Kilopat Katılım 7 Kasım 2018 Mesajlar 848 Çözümler 14 10 Temmuz 2020 #11 sens4k dedi: New özelliğini kullanın. O özellik RTX kartlar yanısıra GTX 1600 serisi kartlarda da mevcut. Genişletmek için tıkla... 1600 Serisinin desteklediğini ben de duymuştum o yüzden NVenc kullanıyordum da @Ella Freya hocam bir miktar tereddüte düşürdü beni açıkcası. Patrixcs dedi: Modemin QoS özelliği var mı? Genişletmek için tıkla... Evet mevcut.
sens4k dedi: New özelliğini kullanın. O özellik RTX kartlar yanısıra GTX 1600 serisi kartlarda da mevcut. Genişletmek için tıkla... 1600 Serisinin desteklediğini ben de duymuştum o yüzden NVenc kullanıyordum da @Ella Freya hocam bir miktar tereddüte düşürdü beni açıkcası. Patrixcs dedi: Modemin QoS özelliği var mı? Genişletmek için tıkla... Evet mevcut.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 10 Temmuz 2020 #12 Rootsy dedi: 1600 serisinin desteklediğini ben de duymuştum o yüzden nvenc kullanıyordum da @Ella Freya hocam bir miktar tereddüte düşürdü beni açıkcası. . Evet mevcut. Genişletmek için tıkla... QoS ayar yerini atar mısın?
Rootsy dedi: 1600 serisinin desteklediğini ben de duymuştum o yüzden nvenc kullanıyordum da @Ella Freya hocam bir miktar tereddüte düşürdü beni açıkcası. . Evet mevcut. Genişletmek için tıkla... QoS ayar yerini atar mısın?
Rootsy Kilopat Katılım 7 Kasım 2018 Mesajlar 848 Çözümler 14 10 Temmuz 2020 #13 Patrixcs dedi: QoS ayar yerini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Buyur hocam.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 10 Temmuz 2020 #14 Rootsy dedi: Buyur hocam. Eki Görüntüle 612129 Genişletmek için tıkla... TP-Link'teki gibi bir QoS olsaydı sana ayar yapıp pingin düşürcektik.
Rootsy dedi: Buyur hocam. Eki Görüntüle 612129 Genişletmek için tıkla... TP-Link'teki gibi bir QoS olsaydı sana ayar yapıp pingin düşürcektik.
Rootsy Kilopat Katılım 7 Kasım 2018 Mesajlar 848 Çözümler 14 10 Temmuz 2020 #15 Patrixcs dedi: TP-Link'teki gibi bir QoS olsaydı sana ayar yapıp pingin düşürcektik. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun hocam ne yapalım
Patrixcs dedi: TP-Link'teki gibi bir QoS olsaydı sana ayar yapıp pingin düşürcektik. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun hocam ne yapalım