Twitch yayını için OBS ayarları nasıl olmalı?

İnternet hızını göremiyorum diğer ayarları gösterdiğim gibi yap. (FPS oyunları için bu ayar)

Kırmızı hata dediğini biraz açarsan iyi olur. Zaten onun dışında sistemin her türlü yetecektir onu konuşmaya gerek yok. Fakat attığın link açılmıyor. En azından 10/5 internetin varsa sorun olmaz. Kırmızı dediğin OBS deki bitrate sorunu ise gereğinden çok fazla bit hızı verdiğin için de olabilir.

Eskiden bende de oluyordu uploadın stabil 5 olması lazım ya da arttıramıyorsan uploadını bitrate dusurebilirsin.

şöyle ölçümün sonucu

upload: 30 mb

doawland 100 mb
kbps düşük çıkıyor nedenini anlayanmıyorum

ayrıca haraketli fps online oyunları oynarken çok kalitesiz bir görüntü alıyorum yayında

şöyle ölçümün sonucu

upload: 30 mb

doawland 100 mb
kbps düşük çıkıyor nedenini anlayanmıyorum

ayrıca haraketli fps online oyunları oynarken çok kalitesiz bir görüntü alıyorum yayında
bit düşürmeyi deneyebilirsin

ozamanda kalite çok düşüyor gereken ayarlarmaları bana gösterirsen çok memnun olurum
çok az kbps alıyorum (bit hızı sanırsam pek bilgili değilim.

Son düzenleme:
ozamanda kalite çok düşüyor gereken ayarlarmaları bana gösterirsen çok memnun olurum

çok az kbps alıyorum (bit hızı sanırsam pek bilgili değilim.
Dostum bir çok kişinin bilmediği bir uygulama var. Twitch Bandwidth Test olarak geçiyor. Bu uygulamayı kur bilgisayarına, daha sonra hesabından yayın anahtarını alıp uygulamadaki stream key bölümüne yapıştır. Test duration u 10 secs yap her serveri 10 saniye test edecek. Europa olarak işaretle. Daha sonra bak bakalım hangi serverda en düşük Ping ve Bitrate değerini alıyorsun. Sonra bu en düşük ping değeri veren serverı OBS programında yayın bölümünden girişini yap. Aynı zamanda İştirak veya değilsen yeni yayıncı isen 6000 bit ten fazla veremezsin. Yayında yaşadığın bit sorunu bu yüzden olabilir. Aynı zamanda bu olay yayındaki kalite ayarı sorununu da çözüyor. Youtube deki kalite ayarı geliyor. Düzgün sunucuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…