Twitch Yayını İçin Oyun Önerisi

Emin Bozgeyik

Megapat
Makaleler
12
Yer
The Earth
Merhaba arkadaşlar, Twitch yayını yapma planlarım var. Umarım ilerleme kaydedebilirim. Ama öncesinde sizlerden fikir danışmak istedim. Hangi oyunları oynamamı önerirsiniz? Şimdilik benim kafamda; İnfestation: Survivor Stories, Skyrım, Dragon Age ve Counter Global Office gibi oyunlar var. Sizlerinde önerilerinizi bekliyorum... İyi forumlar...

NOT: Umarım yanlış yere konu açmamışımdır!

Zaten bir izleyici kitleniz yoksa twitchda çok izlenen oyunları sizde yaparsanız pek izlenme alamazsınız. Farklı oyunları oynarsanız belki biraz izleyen olur. Eğer oyunda çok iyiyim kimse beni geçemez diyorsanız zaten izleyiciler doluşmaya başlar. İddaalı değilseniz yavaş yavaş başlayın direk pat diye girmeyin ünlü oyunların arasına

Başlangıç olarak öneriniz var mı? Benim yazdıklarımı nasıl buluyorsunuz?

Twitch.tv de canlı yayın yapan streamerların çoğu league of legends oyuncusu. Kimileri de bazı Aksiyon/FPS , Survival-Horror ve First Person Shooter oyunların yayınlarını yapıyor. Dolayısıyla siz ne tür bir yayın yapmak istiyorsanız yapabilirsiniz fakat çok kasmayın kendinizi. Ben 1 yıl önce başladım bu işe ama o dönem pek imkanım olmadığından ve doğru ritmi yakalayamadığımdan ara verdim. Şimdi tekrar devam ediyorum hayırlısı. Siz de ufak ufak çalışmalara başlayın. Baktınız iyi gidiyor o zaman devam edersiniz. Günün birinde mutlaka istenen seviyeye ulaşırsınız doğru işleri yaparsanız. Merak etmeyin. Kolay gelsin

Twitch kanalınızın linkini verir misiniz?

Call of Duty Black Ops 2 olabilir izlemesi zevkli oluyor başka LoL yayını yapabilirsin çok popüler oldu ama keyifli gerçekten

Genelde Twitch'de Lol yayınları yapıldığından oyunlarının arasına Lol eklemen fena olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…