Twitch yayını yaparken donmalar

berkhhatip

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle konu başlığını tam olarak bulamadığım için buraya açtım.

Tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olurlarsa sevinirim. Aktif olarak Twitch'de yayın yapıyorum bilgisayarımda TUF GTX 1650 16 GB RAM ve Ryzen 5 3500 kullanıyorum. M.2 SSD'ye kurulu. Just chattingde vs. bir sorun yaşamazken en basit grafikli oyunu açtığımda kendi ekranımda donmuyor fakat OBS de ve yayında saniyelik FPS düşüşleri yaşanıyor takılıyor gibi oluyor. Sebebini bir türlü bulamadım. 3500 bitrait 720p 60FPS yayın veriyorum. Uploadım 10Mbps

Bunun sebebi ne olabilir bir de HyperX quadcast mikrofon kullanmama rağmen mikrofon ayarlarımı nereden bukduğum verilere baktıysamda istediğim gibi yapamadım. Yardımcı olacak arkadaşlardan destek bekliyorum şimdiden iyi forumlar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetinizde bir sorun yoksa anlık paket kayıpları vs. sisteminizden kaynaklanıyordur büyük ihtimalle yaşanan bu droplar bunun önüne RAM desteği yaparak veya sistemi upgrade ederek geçebilirsiniz.

İnternetinizde bir sorun yoksa anlık paket kayıpları vs. sisteminizden kaynaklanıyordur büyük ihtimalle yaşanan bu droplar bunun önüne RAM desteği yaparak veya sistemi upgrade ederek geçebilirsiniz.
720P de yayın yapmak için yeterli değilmi ? obs ayarlarımda bir problem olduğunu düşünüyordum.Bitrait hiç yeşilden düşmüyor kırmızı sarı olmuyor

720P de yayın yapmak için yeterli değilmi ? obs ayarlarımda bir problem olduğunu düşünüyordum.Bitrait hiç yeşilden düşmüyor kırmızı sarı olmuyor
Obs ile ilgili çok bir deneyimik olmadığı için sizi yanlış yönlendirmek istemem ama ayarlarda sistemi zorlayacak bir ayar varsa ondan da kaynaklı olabilir YouTube'dan vs. Bakabilirsiniz ideal ayarlara eğer obsde sorun yoksa sistemden kaynaklıdır anlık droplar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı