Manic Depressive Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 1.029 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2015 #11 Oyun sayfasından para kazanıcam diye bir insanın kendini böyle şaklaban yapmasına gerek yok. Adam gibi bir işe gir çalış paranı kazan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şizofren bu arkadaş.
Oyun sayfasından para kazanıcam diye bir insanın kendini böyle şaklaban yapmasına gerek yok. Adam gibi bir işe gir çalış paranı kazan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şizofren bu arkadaş.
Range.. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2015 Mesajlar 1.216 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi. 22 Eylül 2015 #12 Bu Silver değilmiydi? Cidden çok gereksiz bir şahsiyet. Yayınını izledim şimdi Buna o***.ç diyorlar buda ben sizin ananıza küfür ediyomuyum o**.ç diyo. Ve ben: Optifines dedi: Abi bu nedir ya "hahahah". Bunları izleyen var mı harbiden? Ülkeye sağlam bir format lazım. Ya da ekran kartının değişmesi lazım "hahahhahaahahah" Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Virüs taratsak bunlar karantinaya alınır zaten.
Bu Silver değilmiydi? Cidden çok gereksiz bir şahsiyet. Yayınını izledim şimdi Buna o***.ç diyorlar buda ben sizin ananıza küfür ediyomuyum o**.ç diyo. Ve ben: Optifines dedi: Abi bu nedir ya "hahahah". Bunları izleyen var mı harbiden? Ülkeye sağlam bir format lazım. Ya da ekran kartının değişmesi lazım "hahahhahaahahah" Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Virüs taratsak bunlar karantinaya alınır zaten.