Twitch yayını yapmak için nasıl bir internet lazım?

MONİTÖR3569

Hectopat
Daha fazla  
Twicte yayın yapmak için internetimin ne olması lazım? Kaç mbps olması lazım, fiber olması lazım mı?

16 megabit indirme hızı, 4 megabit upload hızı gerekli iyi bir yayın için ama bazen belki drop yiyebilir.

Doğru en az 5mbps SABİT dalgasız internet lazım Fiber için net bişey söylemem oturduğun lokasyonun altyapısına ve kendi hattına bağlı ama muhakkak kablolu internet kullan wifi kullanma

Twicte yayın yapmak için internetimin ne olması lazım? Kaç Mbps olması lazım, fiber olması lazım mı?

Hocam merhaba Twitch'de partnerliği alana kadar 6000BIT sınırlaması var yani 6 upload demek oluyor onun için internetinizin uploadı ne kadar iyiyse o kadar kaliteli olur 5-6 upload işinizi görecektir.

İnternet kadar CPU da önemli benim 20mbps uploudum var 6000bit veriyorum bende bile arada bir drop giriyor CPU darboğazından kaynaklı

Ne kadar kaliteli bir yayın yapmak istediğine bağlı(480p-720p) ve sistem ile de alakası var sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…