Twitch yayınında webcam açmak tehlikeli mi?

4yb4rs

Decapat
Selam arkadaşlar, ben Twitch'e başlamak istiyorum ve webcam açasım var ama sizce bu tehlikeli bir şey mi insanlar görüntüyle bir şey yapabilir mi? Sorum saçma farkındayım ama siz de düzgün cevap verin :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, ben Twitch'e başlamak istiyorum ve webcam açasım var ama sizce bu tehlikeli bir şey mi insanlar görüntüyle bir şey yapabilir mi? Sorum saçma farkındayım ama siz de düzgün cevap verin :(

Şimdi hocam size bir şey yapamazlar ama en fazla ne yaparlar diye soruyorsunuz yüzünüzü deepfake yapıp kullanabilirler onun dışında sıkıntı olmaz.

Alay edici editlerden filan korkuyorsanız bence korkmaya gerek yok.

Dostum internete görüntün düştüğü anda ne yapılacağı belli olmaz. Edit yaparlar, Deep fake yaparlar vs. Ama çok çok büyük bir yayıncıysan veya biri sana kafayı takarsa (ki onunda bu işleri bilmesi gerek) olur bunlar. Zaten face cam olmadan Twitch de tutunmak zor. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı